Hesabım
    Sandra Bullock ve Brad Pitt'li Aksiyon Filmi ''Bullet Train''in Vizyon Tarihi Ertelendi

    Sony, vizyon tarihi 8 Nisan 2022 olarak açıklanan filmi 2022'nin Temmuz ayına erteledi.

    Sony Pictures, Brad Pitt ve Sandra Bullock'un başrollerinde yer aldığı Bullet Train filminin vizyon tarihini 8 Nisan 2022'den 15 Temmuz 2022'ye erteledi.

    Deadpool 2 ve Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw filmlerinin yönetmeni David Leitch tarafından yönetilen aksiyon ve gerilim filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Joey King, Andrew Koji, Brian Tyree Henry, Michael Shannon, Aaron Taylor-JohnsonHiroyuki Sanada gibi isimler yer alıyor. Çekimleri tamamlanan film şu anda post prodüksiyon aşamasında.

    Tokyo’daki bir hızlı trende, farklı nedenlerle birbirlerini öldürmeye çalışan bir grup suikastçıya odaklanan filmin senaryosunu Zak Olkewicz kaleme aldı. Senaryo, Japon yazar Kōtarō Isaka tarafından yazılan “Maria Beetle” romanından uyarlandı. 

    Filmde, kitaba adını veren ana karakter Maria Beetle karakterini canlandıracak olan Sandra Bullock, aslında bu rolü oynaması planlanan Lady Gaga'nın House of Gucci filmi için projeden ayrılmasının ardından kadroya dahil oldu. Bullet Train, Sandra Bullock ve Brad Pitt'in birlikte rol alacağı ilk film olacak.

    Ladybug (Uğur Böceği) adındaki bir suikastçiyi canlandıracak olan Brad Pitt'in filmdeki aksiyon sahnelerinin neredeyse hepsinde dublörsüz olarak yer aldığı biliniyor. Filmin yönetmeni David Leitch ise daha önce Fight Club, Ocean's 11, TroyMr. and Mrs. Smith gibi filmlerde Pitt'in dublörü olarak görev almıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top