Hesabım
    Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, Matrix Resurrections İçin 46 Katlı Bir Binanın Çatısından 19 Kez Atlamış!

    Keanu Reeves, Matrix Resurrections çekimleri sırasında rol arkadaşı Carrie-Anne Moss ile birlikte 46 katlı bir binanın çatısından defalarca atlamak zorunda kaldıklarını açıkladı.

    Aksiyon sahnelerini dublörsüz olarak çekmek isteyen Keanu Reeves'in özellikle John Wick serisindeki filmlerde tehlikeli sahnelerde yer aldığı biliniyordu. 57 yaşındaki aktör, Matrix Resurrections için de aynı prensibi benimsediğini ve sahnelerini dublörsüz olarak çektiğini açıkladı.

    Önümüzdeki hafta vizyona girecek olan Matrix Resurrections'ın tanıtımı için The Late Show with Stephen Colbert programına katılan Reeves, Colbert'in ''Bir film çekiminde yaptığın en çılgınca şey neydi?'' sorusuna ''Bir binadan atlamak'' diyerek cevap verdi ve Matrix Resurrections'ın çekimleri sırasında rol arkadaşı Carrie-Anne Moss ile birlikte 46 katlı bir binanın çatısından 19-20 kez atlamak zorunda kaldıklarını açıkladı. Bu tarz sahnelerin neden görsel efektler kullanılarak daha güvenli bir şekilde çekilmediği sorusuna ise ''Çünkü bu Lana Wachowski ve Matrix! Doğal ışığa ihtiyacınız var ve bunu gerçekten yapmak istiyorsunuz!'' diyerek yanıt verdi ve ''Tabii ki bizi tutan kablolar vardı ama Carrie-Anne ile el ele tutuştuk ve çatıdan atladık'' diye ekledi.

    Böylesine tehlikeli sahnelerin çekimine hazırlanmak ve korkularını yenmek için Carrie-Anne Moss'un zihinsel olarak hazırlanmaya çok önem verdiğini ve kendisinin de aynı şeyi yapmaya çalıştığını söyleyen Reeves, ''İlk seferden sonra korkuyu düşünemezsiniz. Korkuyu engellemek ya da engellemeseniz de onunla başa çıkmak zorundasınız ve sadece orada olmak ve bunu yapmak zorundasınız. Biz de öyle yaptık.'' dedi. Stephen Colbert, daha önce hiç bungee jumping yapıp yapmadığını sorduğundaysa, Keanu Reeves'in yanıtı ''Hayır, çünkü bundan korkarım oldu.''

    Programın videosunu aşağıdan izleyebilirisiniz.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top