Hesabım
    Harry Potter Özel Bölümü ‘Harry Potter: Return to Hogwarts’tan Fragman

    Filmin başrol oyuncuları yıllar sonra bir araya geliyor

    Hogwarts sizi evinize davet etmek için her zaman orada olacak! Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın 20. yıl dönümü şerefine, serinin ana üçlüsü, HBO Max'e özel bir retrospektif olarak çekilenm Harry Potter: Return to Hogwarts için yönetmen Chris Columbus ve diğer seri oyuncularıyla yeniden bir araya geldi. Geçen ay sekiz filmden klipler içeren kısa bir teaser yayınladıktan sonra HBO, pazartesi günü, yıldızlarla yeni röportajlar içeren özel bölümünün tam bir fragmanını yayınladı.

    "O güçlü hafızayı düşün. Hatırlayabileceğin en mutlu anı düşün." diyor Daniel Radcliffe, Dumbledore'un bir Patronus yaratmayı öğrettiği zamanı hatırlatarak ve fragmanı açmak için sesli olarak. Tom Felton ve ekibin geri kalanıyla yeniden bir araya gelen Emma Watson, “Hiç zaman geçmemiş gibi ve aynı zamanda çok zaman geçmiş gibi geliyor.” diyor. Rupert Grint ise, "Bu, herkesle oturup anıları hatırlamak için mükemmel bir zaman." diyor.

    Fragmanda ayrıca Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) ile eşinin önemli anları ve Ralph Fiennes'in kız kardeşinin ona Voldemort rolünü üstlenmesi gerektiğini söylediğini paylaştığı röportajlardan klipler yer alıyor. Watson, “İşler gerçekten karanlıklaştığında ve zaman gerçekten zorlaştığında, Harry Potter'da hayatı zenginleştiren bir şey var.” diyor. Grint, "Biz bir aileyiz ve her zaman birbirimizin hayatının bir parçası olacağız." diye ekliyor. Robbie Coltrane, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna LynchIan Hart ve daha birçok oyuncu retrospektifte üçlüye katılıyor.

    Bölümde kayda değer bir eksiklik, yazar J.K. Rowling'in Trans bireylerin biyolojik cinsiyetlerine göre tanımlanması gerektiğini söyledikten sonra trans topluluğunda tepkilere yol açması ve bu sebeple ambargo yemesi sonucu oluştu. Öze bölüme katılmayacak olsa da projeye yakın kaynaklar daha önce The Hollywood Reporter'a yazarın arşiv görüntülerinde yer alacağını belirtmişti. Yokluğuna rağmen, WarnerMedia ve Rowling'in tanıtım ekibi 15 Aralık'ta yaptıkları ortak açıklamada, ilişkilerinin "bugün devam ettiğini ve her zamankinden daha fazla işbirlikçi olduğunu" söyledi. Harry Potter: Return to Hogwarts, 1 Ocak'ta HBO Max'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top