Hesabım
    Colin Firth ve Toby Jones, Sam Mendes'in Yeni Filminin Kadrosunda

    Filme dört yeni oyuncu dahil edildiği açıklandı

    Colin Firth ve Toby JonesCrystal Clarke ve Tanya Moodie ile birlikte, Sam Mendes'in son filminde oynamak için anlaşma imzaladı. Oyuncular, Oscar ödüllü yönetmen Sam Mendes'in 2020 En İyi Film Oscar Adayı 1917'den sonraki ilk filmi Empire of Light'ta, Olivia Colman ve Micheal Ward'la birlikte başrolde yer alacaklar. Searchlight Pictures filminin konusu gizli tutulurken, 1980'lerde İngiltere'nin Güney Sahili'nde güzel bir eski sinemada ve çevresinde geçen bir aşk hikayesi olarak tanımlanıyor.

    Mendes, ilk solo gezisinde senaryoyu kaleme aldı ve Neal Street Productions için Pippa Harris ile birlikte yapımcılık yapacak. Mendes'in uzun süredir birlikte çalıştığı Roger Deakins tarafından görüntü yönetimi üstlenilecek olan filmin önümüzdeki sonbaharda vizyona girmesi planlanıyor. Firth, yakın zamanda Eva Husson'ın Sony Pictures Classics draması Mothering Sunday'de Colman'la birlikte rol almış ve Harry Macqueen'in romantik draması Supernova'da Stanley Tucci ile başrolü paylaşmıştı. Kendisi, Oscar, Altın Küre, BAFTA, SAG ve Critics Choice Ödülü sahibi bir oyuncu.

    Jones, Emmy, Altın Küre ve Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü adayı ve daha sonra Jon S. Baird'in tarihi draması Tetris, Sebastian Lelio'nun The Wonder ve henüz isimsiz beşinci Indiana Jones filminde yer alacak. Oyuncu yakın zamanda Will Sharpe'ın Amazon draması The Electrical Life of Louis Wain'de, Gil Kenan'ın tatil filmi A Boy Called Christmas'ta ve Kelly Reichardt'ın beğenilen A24 draması First Cow'da görüldü. Son televizyon çalışmaları arasında BBC TV filmi Danny Boy, BAFTA ödüllü komedi dizisi Detectorists ve Don't Forget the Driver yer alıyor.

    Clarke, kısa süre önce Masterpiece yapımı Sanditon'ın ikinci ve üçüncü serisinin çekimlerini tamamladı ve daha sonra Sean McNamara'nın fantastik filmi The King's Daughter'da görülecek. Aktris, kısa süre önce Amazon Studios'un The Electrical Life of Louis Wain'inde Benedict Cumberbatch ve Claire Foy ile birlikte rol aldı. Ayrıca; Star Wars: Episode VII – Force Awakens, Star Wars: BEpisode VIII – The Last Jedi ve Justin Kurzel'in Assassin's Creed'inde frol aldı. Moodie ise şu anda Sky Original yapımı A Discovery of Witches'ta, Teresa Palmer ve Matthew Goode'la birlikte ve AMC+ yapımı Motherland'da rol alıyor. Aktris daha önce Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker gibi filmlerde ve Tin Star ve Absentia gibi dizilerde rol almıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top