Hesabım
    Agatha Christie Uyarlaması "Death on the Nile"den Yeni Fragman

    Kennet Branagh filmi, iki yıl gecikmeyle vizyona geliyor!

    20th Century Studios, Kenneth Branagh'ın Hercule Poirot'sunun yeni bir cinayet gizemini araştırdığını gören Death on the Nile filminden yeni fragmanı yayınladı. Agatha Christie'nin aynı adlı romanından uyarlanan film, Branagh'ın çektiği, Christie uyarlaması Murder on the Orient Express'in devamı niteliğinde ve beş kez Oscar adayı olan yönetmenin eksantrik dedektif Hercule Poirot olarak kamera önüne dönüşünü izliyor.

    Nil'de Ölüm, Poirot'nun balayında mükemmel bir çiftle Mısır tatili için yolculuğua çıkması ve daha sonra işlenen cinayeti çözme süreci anlatılıyor. Branagh, Death on the Nile'ın oyuncu kadrosuna, geri dönen diğer yıldız Tom Bateman ve dizinin yeni oyuncuları Annette Bening, Gal Gadot, Ali Fazal, Dawn French, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie OkonedoJennifer Saunders ve Letitia Wright ile birlikte liderlik ediyor. Devam filminin geliştirilmesi, Murder on the Orient Express'in yayınlanmasından sadece bir hafta sonra duyuruldu, ancak yapım, Disney'in eski stüdyoyu satın almasının ardından 2019'un sonlarına kadar resmi olarak başlamadı.

    Devam eden Covid-19 pandemisi nedeniyle, başlangıçta birden fazla erteleme yaşayan Death on the Nile, resmi olarak 11 Şubat 2022'de sinemalarda gösterime girecek. Filmin gelmesine sadece iki ay kala, 20th Century Studios yeni Death on the Nile fragmanını yayınladı. Depeche Mode'un "Policy of Truth" şarkısını kullanan video, Branagh'ın Hercule Poirot'sunu Gal Gadot'un femme fatale'i etrafında dönen yeni bir toplu cinayet gizemine bulaşırken tanıtıyor.

    Yeni fragman, film için ilginç bir noktada geliyor, çünkü, devam filmi Şubat 2022'ye ertelendiğinden bu yana son dokuz aydır büyük ölçüde sessiz kaldı. Branagh'ın Hercule Poirot'sunun geri dönüşünü görmek isteyenler için, fragmanın klostrofobik ortamı, geniş potansiyel şüpheli kadrosu ve hatta eksantrik dedektifin mizahı kesinlikle heyecan verici. Bununla birlikte, Death on the Nile fragmanının daha ilginç unsurlarından biri, Armie Hammer'ın filmdeki rolünün önemsiz gösterilmesi. 2020'de yayınlanan Death on the Nile fragmanı, Hammer'ın Gadot ve Emma Mackey'in karakterlerini içeren bir aşk üçgenine bulaşmasıyla ilgili görüntüleri ile doluydu, ancak, oyuncu aleyhine getirilen birçok tecavüz iddiasının ardından katılımı belirsiz hale geldi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top