Hesabım
    'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'tan Altyazılı Fragman!

    Benedict Cumberbatch ve Elizabeth Olsen'ın rol aldığı film 2022'nin Mayıs ayında vizyona girecek.

    Son, olarak geçtiğimiz hafta vizyona giren ve izlenme rekorları kıran Spider-Man: No Way Home'da bir kez daha karşımıza çıkan Doctor Strange, ikinci solo filmiyle 2022'de geri dönüyor.

    Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı Doctor Strange karakteri ilk olarak 2016 yılında Doctor Strange filminde karşımıza çıkmış, daha sonrasında ise Thor Ragnarok, Avengers: Infinity WarAvengers: Endgame filmlerinde yer almıştı. Marvel Sinematik Evreni'nin en önemli kahramanlarından biri olan Doctor Strange'in ikinci filmi Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ten (Doktor Strange Deliliğin Çoklu Evreninde) ilk fragman yayınlandı.

    Sam Raimi tarafından yönetilen filmde Benedict Cumberbatch'e, Dr. Christine Palmer rolüyle serinin ilk filminde de yer alan Rachel McAdams, Wong rolüyle Benedict Wong ve Mordo rolüyle Chiwetel Ejiofor eşlik edecek. Ayrıca Marvel Sinematik Evreni'nden Wanda Maximoff/Scarlet Witch karakteriyle Elizabeth Olsen da Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ta yer alacak.

    Film, Doctor Strange'in, Spider-Man: No Way Home'da yaptığı ve çoklu evrenin kapısnı açtığı büyü sonrasında yaşananları konu ediyor. Fragmandan görüdğümüz kadarıyla Doctor Strange bu filmde, kendisinin, muhtemelen başka bir evrenden gelen kötü versiyonu ile mücadele edecek. Film, 6 Mayıs 2022'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top