Hesabım
    Shawn Levy, 'Real Steel 2' İçin Hugh Jackman ve Ryan Reynolds'ı Bir Araya Getirmek İstiyor

    Yönetmen Shawn Levy, 2011'de vizyona giren aksiyon filmi Real Steel'in devam filminde, Hugh Jackman ve Ryan Reynolds ile birlikte çalışmak istediğini söyledi.

    Shawn Levy tarafından yönetilen aksiyon ve bilim kurgu filmi Real Steel (Çelik Yumruklar) 2011 yılında vizyona girdi. Başrollerinde Hugh Jackman ve Evangeline Lilly'nin yer aldığı filmin kadrosunda Dakota GoyoAnthony MackieKevin DurandHope Davis gibi isimler bulunuyordu. 

    Yönetmen Shawn Levy, şimdilerde Real Steel'ın devam filmini çekmeye hazırlanıyor. Filmin senaryosunun John Gatins tarafından kaleme alınmasının dışında, filmle ilgili resmi olarak açıklanmış bir bilgi henüz yok. Ancak Shawn Levy, Real Steel 2 için Hugh Jackman ve Ryan Reynolds'ı bir araya getirmek istiyor.

    Hollywood'un iki popüler ismi olan Hugh Jackman ve Ryan Reynolds arasında sıkı bir dostluk ve yıllardır birbirlerine "sataştıkları" sözde bir düşmanlık var. İki yakın dost, 2009 yapımı X-Men Origins: Wolverine filminden bu yana beyaz perdede bir araya gelmedi. Bu ikiliyi yeniden aynı filmde görmekte kararlı olan Shawn Levy, Real Steel 2 ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: "Açıkça söylemek gerekirse, son günlerde Hugh ile devam filmi üzerine çok sık konuşuyoruz. İkimizin de içinde ilk filme karşı olan bir sevgi var ve son günlerde bunun gerçekleşme ihtimali bir hayli ivme almış gibi gözüküyor. Ayrıca, Hugh benim çok yakın arkadaşım. Ryan ise de aynı şekilde çok samimi arkadaşım. İkisini bir araya getireceğim. Belki Çelik Yumruklar belki bir başka film lakin ben bu iki inanılmaz adamla birlikte muazzam bir film ortaya koyacağım."

    Levy'nin yönettiği son film, başrolünde Ryan Reynolds2un yer aldığı Free Guy filmiydi. Bu açıdan bakınca Levy,  daha önce birlikte çalıştığı iki aktörle birlikte çalılma şansını yeniden elde edebilecek gibi görünüyor olsa da, bu konudaki gelişmeleri önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top