Hesabım
    Ridley Scott'ın Napolyon Filminde Oyuncu Değişikliği Yaşandı

    Jodie Comer, Joaquin Phoenix'li Napolyon filmi "Kitbag"den ayrıldı, yerine Vanessa Kirby projeye dahil oldu.

    Ridley Scott, daha önce Gladyatör filminde birlikte çalıştığı Oscar'lı oyuncu Joaquin Phoenix ile Napolyon Bonaparte'ın hayatını anlatacak olan Kitbag filmi için yeniden bir araya geliyor. Şu anda ön hazırlık aşamasında olan ve çekimlerinin bu Ocak ayında Avrupa'da başlaması planlanan filmde son dakikada oyuncu değişikliği yaşandı.

    Son olarak yine Ridley Scott tarafından yönetilen The Last Duel filminde Adam Driver ve Matt Damon ile birlikte rol alan Jodie Comer, Kitbag filminde Napolyon Bonaparte'ın ilk eşi Josephine'i canlandıracaktı. Ancak The Hollywood Reporter tarafından duyurulan habere göre Comer projeden ayrıldı. Onun yerine Josephine rolünde, Pieces of a Woman, The CrownMission: Impossible - Fallout gibi yapımlarda izlediğimiz Vanessa Kirby'i göreceğiz. Kirby, geçtiğimiz yıl, Pieces of a Woman filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar ödülüne aday gösterilmişti.

    Jodie Comer, projeden ayrılmasına gerekçe olarak programının yoğunluğunu ve Covid-19'u gösterdi. Prima Facie adlı tiyatro oyununda başrolde oynayacak olan Comer, hem tiyatro oyununu hem de filmi bir arada yürütemeyeceği için Kitbag'den ayrıldığını açıkladı.

    Comer'ın filmden ayrılmasının üstünden hiç zaman geçmeden Vanessa Kirby ile anlaşılması, filmin çekimlerinin de herhangi bir gecikme yaşanmadan, planlandığı gibi Ocak ayının sonlarında başlamasının olası olduğunu gösteriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top