Hesabım
    Sarah Paulson'lı Korku Filmi 'Gizli Gerçek'ten Altyazılı Fragman

    Gizli Gerçek, 21 Ocak'ta sinemalarda!

    Aneesh Chaganty tarafından yönetilen gerilim ve korku filmi 'Gizli Gerçek'ten altyazılı fragman paylaşıldı. Başrolünde Sarah Paulson'ın yer aldığı ve ilk olarak henüz ülkemizde faaliyet göstermeyen dijital platform Hulu'da yayınlanan film, 21 Ocak'ta sinemalarda izleyici ile buluşacak.

    Eleştirmenlerden ve izleyicilerden beğeni toplayan Gizli Gerçek, orijinal adıyla Run, yönetmen Aneesh Chaganty'nin ikinci uzun metraj filmi. Chaganty, bir önceki filmi Searching ile büyük bir çıkış yapmıştı. Filmin senaryosu Aneesh Chaganty ve Sev Ohanian tarafından kaleme alındı. Gizli Gerçek'in oyuncu kadrosunda, başrolde yer alan Emmy ödüllü Sarah Paulson'ın yanı sıra Kiera Allen, Pat HealyErik Athavale ve BJ Harrison gibi isimler yer alıyor.

    Film, tüm yaşamını dört duvar arasında kapalı geçiren yürüme engelli genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Annesi Diane (Sarah Paulson) tarafından herkesten ve her şeyden uzak bir şekilde yetiştirilen Chloe (Kiera Allen), eğitimini de evde annesinden alır. Hayattaki tek varlığı annesi olan genç kızın yaşamı, annesinin korkunç bir sır sakladığını keşfetmesi ile bambaşka bir hal alır. Annesinin sakladığı sırrı öğrenmeye çalışan genç kız, korkunç gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Özgürlüğüne kavuşmak için evden kaçma planları yapmaya başlayan Chloe için hiçbir şey kolay olmayacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top