Hesabım
    Aksiyon - Gerilim Filmi "Baskın"ın Netflix Uyarlaması Geliyor!

    Büyük beğeni toplayan 2011 yapımı "Baskın"ın Netflix uyarlaması için Michael Bay, Patrick Hughes ve Gareth Evans bir araya geliyor.

    Gareth Evans tarafından yazılan ve yönetilen, 2011 yapımı aksiyon - gerilim filmi "Baskın"ın (The Raid) Netflix uyarlaması için aksiyon sinemasının deneyimli isimleri bir araya geliyor.

    Cehennem Melekleri 3The Hitman's Bodyguard ve Hitman's Wife's Bodyguard gibi filmlere imza atan Patrick Hughes tarafından yönetilecek filmde, orijinal filmin yazarı ve yönetmeni Gareth Evans yürütücü yapımcı olarak görev alacak. Transformers serisi, ArmageddonPearl Harbor gibi aksiyon filmlerinin yönetmeni ve yapımcısı Michael Bay ise projenin yapımcılığını üstlenecek.

    Aranan bir uyuşturucu tüccarının, şehrin dışındaki mahallelerden birinde gizlendiğini öğrenen bir SWAT ekibinin, adamın gizlendiği binaya düzenlediği baskını ve bu binanın her katında yer alan onlarca farklı suçlu tarafından tuzağa düşürülmelerini anlatan Baskın filmi, oldukça büyük beğeni toplamış ve 2014 yılında yine Gareth Evans tarafından yazılıp yönetilen devam filmi Baskın 2 gelmişti. Her iki filmde de başrolü Endonezyalı oyuncu ve dövüş sanatları sporcusu Iko Uwais üstlenmişti.

    "Baskın"ın Netflix uyarlamasında hangi isimlerin rol alacağı henüz belli değil fakat Netflix filmin konusunu duyurdu. Film, Philedelphia'nın uyuşturucuyla dolu "Badlands" bölgesinde, gizli görevdeki bir narkotik ajanının, büyük bir uyuşturucu kartelinin başındaki ismi yakalamak için muhbirleri takip etmesini anlatacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top