Hesabım
    Beyazperde Kullanıcılarının En Çok Ziyaret Ettiği 2021 Filmleri

    Beyazperde kullanıcıları 2021 yılında, en çok hangi filmlerin sayfalarını ziyaret etti?

    2021 yılında, Beyazperde'de en çok hangi filmlerin popüler olduğunu, filmlerin sayfa ziyaret sayılarını baz alarak derledik. Listede ilk üçte yer alan filmler, 2021 yılının sinemalarda en çok izlenen filmleriyle paralellik gösteriyor. Buna göre Beyazperde kullanıcıları en çok, 2021 yılının gişe rekortmeni Örümcek-Adam Eve Dönüş Yok'un sayfasını ziyaret ettiler.

    Yılın son haftalarında vizyona girmesine rağmen 2021'in en çok izlenen filmi olmayı başaran ve tüm zamanların en iyi açılış yapan yabancı film olan Örümcek-Adam Eve Dönüş Yok, içeridiği sürprizler ve Tom Holland'lı ikinci üçlemeye dair yarattığı beklentilerle 2022'nin de çok konuşulan filmlerinden biri olacak gibi görünüyor. Listede Örümcek-Adam'ı, yılın en çok izlenen ikinci filmi olan Hızlı ve Öfkeli 9 ve yılın en çok izlenen üçüncü filmi olan Venom: Zehirli Öfke 2 takip ediyor. 

    2021 yılında Beyazperde'de en çok izlenen 10 fragmana baktığımızda listede yalnızca iki yerli film yer alıyordu. Sayfa ziyaret sayılarına göre derlediğimiz bu listede ise dört yerli film bulunuyor. Netflix yapımı Kağıttan Hayatlar ve Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü? filmleri ile yılın en çok izlenen yerli filmlerinden olan komedi filmi Aykut Enişte 2 ve dram filmi Dayı: Bir Adamın Hikayesi, Beyazperde kullanıcıları tarafından sayfaları en çok ziyaret edilen filmler listesinde yer alıyorlar.

    İşte, Beyazperde kullanıcılarının en çok ziyaret ettiği 2021 filmleri...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top