Hesabım
    Masal Zamanı "Melez Prenses" 21 Ocak'ta Sinemalarda!

    Filmden yeni bir müzik klibi yayınlandı.

    Kubilay Güleçoğlu ve Burak Kahraman tarafından yönetilen Masal Zamanı "Melez Prenses", babası insan, annesi ise bir masal kahramanı olan 9 yaşındaki bir kızın başından geçen maceraları anlatıyor. Başrolde Lavinya Ünlüer yer alıyor. Filmden, eğlenceki kamera arkası görüntülerini de içeren yeni bir müzik klibi yayınlandı. Sözleri ve müziği Metin Özülkü'ye ait olan şarkıyı Lavinya Ünlüer seslendiriyor.

    Melisa (Lavinya Ünlüer), 9 yaşına girdiği doğum gününde, hayatını kökünden değiştirecek bir şey öğrenir: annesi bir masal kahramanıdır. Bu, Melisa'nın da bir masal kahramanı olduğu anlamına gelir. Bir gün kötü bir palyaçonun oyununa gelen Melisa, yazmaması gereken bir bilgiyi masal günlüğüne yazarak bütün büyüklerin donup kalmasına neden olur. Onları bu durumdan kurtarmak için Melisa ve arkadaşlarının Masal Diyarı'na geçmeleri ve Sihirli Ayna'nın da yardımıyla kutsal mağaraya ulaşmaları gerekmektedir.

    Lavinya Ünlüer'in yanı sıra, Kaan Yılmaz, Ebrar Demirbilek, Özkan Sağın, Ata Berk Mutlu, Nisan Aktaş, Maya Başol, Hakan HatipoğluBillur Yazgan ve Nergis Kumbasar gibi isimler yer aldığı Masal Zamanı "Melez Prenses" 21 Ocak 2022 tarihinden itibaren sinemalarda izleyiciyle buluşacak. 

    instagram: masalzamanifilm

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top