Hesabım
    Jared Leto, Al Pacino ile Yeni Bir Gucci Filminde Rol Almak İstiyor!

    Jared Leto, Al Pacino ile birlikte, House of Gucci'nin öncesini anlatan bir 'prequel' filminde rol almak istediğini söyledi.

    Ridley Scott tarafından yönetilen "House of Gucci" filmindeki performansıyla büyük övgü toplayan Jared Leto, verdiği bir röportajda filmin setinde Al Pacino ile ilk karşılaşmasını anlattı ve onunla ile birlikte rol alacakları bir prequel filmi çekmeyi istediğini söyledi. 

    Jared Leto, House of Gucci'de, Paolo Gucci rolünde izleyici karşısına çıkmıştı. Al Pacino ise, Paolo'nun babası Aldo Gucci'yi canlandırıyordu. Al Pacino'nun kendi kahramanlarından biri olduğunu ve muhteşem bir insan olduğunu söyleyen Jared Leto, onun çok kibar, çok sabırlı ve çok cesaretlendirici olduğunu söyledi. Jared Leto, sette, Paolo kostümü ve makyajıyla yanına gittiğinde Al Pacino'nun kendisini tanımadığını anlatarak "Eğer Al Pacino'yu inandırabildiysem herkesi bu role inandırabilirim" diye düşündüğünü de belirtti. 

    Jared Leto'nun röportajının en can alıcı noktası ise, House of Gucci'deki olayların öncesini anlatan bir prequel filmi çekmek konusundaki isteği oldu. Al Pacino ile çalışmaktan büyük bir keyif aldığını belirten Leto, filmin adının ise "Just The Two of Us" (Sadece İkimiz) olabileceğini söyledi: "House of Gucci'ye bir prequel yapmayı çok isterim. Bu filme "Just The Two of Us" diyebiliriz. Evet, sadece ikimiz. Ama o harikaydı. Ve çok cömertti... Bilirsiniz, Al Pacino, açıklığı, nezaketi, sahneyi bir kere daha tekrarlama, biraz daha derine inme ve sahne hakkında konuşma isteği açısından, o pozisyona geldiğinizde olmayı umduğunuz kişidir." Röportajın tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top