Hesabım
    "Chuck" Filmi Geliyor!

    Zachary Levi'nin başrolünde oynadığı "Chuck" dizisi, sinemaya uyarlanıyor.

    Son yıllarda DC Sinematik Evreni'nin Shazam'ı olarak öne çıkan Zachary Levi'nin kariyerindeki en önemli rollerden birisi Chuck dizisinde canlandırdığı Chuck Bartowski karakteriydi. Josh Schwartz ve Chris Fedak tarafından yaratılan dizi, 2007-2012 yılları arasında NBC'de yayınlandı.

    Aksiyon - komedi türündeki Chuck, Amerika Birleşik Devletleri’nin en kritik casus sırlarını içeren yazılımı yanlışlıkla açıp beynine yerleştiren genç bir bilgisayar dehasının CIA ve NSA tarafından çok gizli görevlerde kullanılan bir ajan haline gelmesini anlatıyordu.

    Komedi ile aksiyonu ustaca bir araya getirmesiyle sağlam bir hayran kitlesi kazanan ve birkaç kez iptalin eşiğinden dönen dizinin şimdi de filmi geliyor. Zachary Levi, Chuck hayranlarını sevindiren müjdeyi, Michael Rosenbaum'un "Inside of You" podcastinde verdi. 

    Chuck Bartowski'nin hikayesini beyaz perdede devam ettirmeyi uzun zamandır, hatta dizinin yayında olduğu dönemlerde bile istediğini belirten Levi, nihayet bu isteğinin gerçekleşmek üzere olduğunun haberini verdi. "Biz her hafta çok düşük bir bütçeyle ve çok kısıtlı bir zamanla mini bir aksyion filmi çekiyorduk. Dolayısıyla çok güzel Chuck filmleri çekip bunları internette yayınlayabilirdik. 2012'den beri bunun olması için çabalıyorum ve nihayet dizinin yaratıcıları Josh Schwartz ve Chris Fedak ile umut verici görüşmelerde bulunduk." diyen Levi, film ile ilgili bazı çalışmalarda ilerlediklerini de belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top