Hesabım
    Willem Dafoe'nin Joaquin Phoenix'li Joker Devam Filmi İçin Harika Bir Fikri Var!

    Willem Dafoe, kendisini Joker olarak görmek isteyen hayranlarına, aklındaki ilginç Joker devam filmi projesi ile yanıt verdi.

    Spider-Man: No Way Home için, 2002 yapımı Tobey Maguire'lı Spider-Man ve 2004 yapımı Spider-Man 2'de canlandırdığı Green Goblin karakterine geri dönen Willem Dafoe'nin performansı büyük beğeni topladı. Oyunculuktaki yeteneğini ispatlamış ve 4 kez Oscar'a aday gösterilmiş bir oyuncu olmasına rağmen, Green Goblin rolündeki performansıyla Dafoe'nin etrafında yeni bir heyecan dalgası oluştu.

    Henüz Spider-Man: No Way Home'a geri döneceği açıklanmadan önce, onu bu kez DC Comics'ten bir kötüyü, hepimizin çok iyi bildiği Joker'i canlandırırken görüp göremeyeceğimize yönelik tartışmalar vardı. Dafoe'nin Green Goblin ile mükemmel bir kötü olması, bu tartışmaları şiddetlendirdi.

    Batman'in en azılı düşmanlarından biri olan Joker daha önce Batman filmlerinde Jack Nicholson, Heath LedgerJared Leto ve birçok başka isim tarafından canlandırılmıştı. Joker'in ilk solo filminde ise Joaquin Phoenix, kendisine En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını getiren bir performansa imza attı.

    Geçtiğimiz günlerde GQ Magazine ile bir röportaj gerçekleştiren Willem Dafoe, kendisini Joker olarak görmek isteyen hayranlardan bahsederek, harika bir Joker devam filmi fikri ortaya attı. "Diyelim ki bir Joker taklitçisi var" diyen Dafoe, böylece yalnızca bildiğimiz Joker'e değil, Joker olduğunu söyleyen ama aslında yalnızca taklitçi olan Jokerlere de odaklanan bir film yapılabileceğini belirterek, "Eğer elinizde Joaquin Phonenix'in Joker'i varsa ve onun yaptıklarını taklit eden ya da saçmalayan biri varsa, bu ilginç bir hikaye olasılığı ortaya çıkarıyor" dedi.

    Bu hikayeyi hayal ettiğini ama bununla ilgili olrak kimseyle konuşmadığını hatta ilk olarak bu röportaj sırasında dile getirdiğini söyleyen Dafoe'nin sesi yapımcılar tarafından işitilir mi bilmiyoruz, ama bu ihtimalin düşüncesi bile Willem Dafoe'nin yarattığı bu yeni heyecan dalgasını alevlendirmeye yetiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top