Hesabım
    Masal Zamanı "Melez Prenses" Sinemalarda!

    Masal Zamanı "Melez Prenses", sinema salonlarındaki yerini aldı.

    Masal Zamanı "Melez Prenses", babası insan, annesi ise bir masal kahramanı olan 9 yaşındaki bir kızın başından geçen maceraları anlatıyor. Başrolde başarılı çocuk oyuncu Lavinya Ünlüer'in yer aldığı film, Kubilay Güleçoğlu ve Burak Kahraman tarafından yönetiliyor.

    Melisa (Lavinya Ünlüer), 9 yaşına girdiği doğum gününde, hayatını kökünden değiştirecek bir şey öğrenir: annesi bir masal kahramanıdır. Bu, Melisa'nın da bir masal kahramanı olduğu anlamına gelir. Bir gün kötü bir palyaçonun oyununa gelen Melisa, yazmaması gereken bir bilgiyi masal günlüğüne yazarak bütün büyüklerin donup kalmasına neden olur. Onları bu durumdan kurtarmak için Melisa ve arkadaşlarının Masal Diyarı'na geçmeleri ve Sihirli Ayna'nın da yardımıyla kutsal mağaraya ulaşmaları gerekmektedir.

    Masal Zamanı "Melez Prenses" filminin oyuncu kadrosunda Lavinya Ünlüer'in yanı sıra, Kaan YılmazEbrar DemirbilekÖzkan SağınAta Berk MutluNisan AktaşMaya BaşolHakan HatipoğluBillur Yazgan ve Nergis Kumbasar gibi isimler yer alıyor.

    Filmden, eğlenceki kamera arkası görüntülerini de içeren yeni bir müzik klibi yayınlandı. Sözleri ve müziği Metin Özülkü'ye ait olan şarkıyı Lavinya Ünlüer seslendiriyor. Masal Zamanı "Melez Prenses"in klibini aşağıdan izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top