Hesabım
    Disney, "Aristocats"in Live-Action Uyarlamasını Çekmeye Hazırlanıyor

    1970 yapımı Disney klasiği, büyük bir mirasa konan bir kedi ailesinin maceralarını anlatıyordu.

    Disney, yine klasik bir animasyonunun live-action uyarlamasını çekmeye hazırlanıyor. Halle Bailey'li Little Mermaid, Tom Hanks'li Pinocchio ve Rachel Zegler ile Gal Gadot'lu Snow White projelerinin ardından, 1970 tarihli Disney klasiği The Aristocats'in de live-action versiyonunun çekileceği duyuruldu.

    Deadline'da yer alan habere göre, stüdyo filmin ön hazırlıklarına başladı. Filmin senaryosunu Will Gluck ve Keith Bunin kaleme alacak. Yazar, yönetmen ve yapımcı Will Gluck, daha önce Peter RabbitFriends with Benefits ve Easy A gibi filmlere imza atmıştı. Keith Bunin ise Horns ve Onward filmlerinin senaryolarını yazmıştı.

    1970 tarihli The Aristocats, büyük bir mirasa konan yüksek sosyete kedilerinin maceralarını anlatıyor. Paris'in kalbinde, milyoner bir aile, tüm varlıklarını yüksek sosyete kedileri Duchess ve onun üç yavru kedisine bırakırlar. Ailenin açgözlü kahyasının, bu son derece varlıklı kedileri kaçırıp şehrin dört bir yanına dağıtmasıyla eğlence dolu bir macera da başlar...

    Henüz geliştirme aşamasında olan film ile ilgili çok fazla bir bilgi yok, fakat filmin, 2019 yapımı Lady and The Tramp gibi bir film olacağı belirtiliyor. Lady and The Tramp filmi de 1955 tarihli aynı adlı animasyon filmin live-action uyarlaması olarak çekilmişti. Disney'in live-action olarak yeniden çektiği diğer filmler arasında AladdinAslan Kral ve Mulan gibi yapımlar yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top