Hesabım
    Ana de Armas Hayranları ‘Yesterday’ Filmine Dava Açtı

    Fragmanda yer alan sahnenin filmden atılması hayranları kızdırdı

    Birkaç sinirli Ana de Armas hayranı, aktrisin tamamlanmış filmde değil de sadece fragmanda görünmesi nedeniyle 2019 yapımı film “Yesterday“e karşı yanlış, aldatıcı ve yanıltıcı reklam suçlaması nedeniyle dava açtı. Bu davayı, filmin arkasında şirket olan ve bu kararları alan Universal Pictures şirketine karşı açtılar ve tazminat talebinde bulundular.

    San Diego County, California'da yaşayan 44 yaşındaki Peter Michael Rosza ve Howard County, Maryland'de ikamet eden 38 yaşındaki Conor Woulfe adlı iki hayran, filmi kiralamak için 3,99 dolar ödediklerini iddia ettiler ve suçlamalarda bulunarak "Diğer aldatmacaların yanı sıra, Ana de Armas filmde yer almıyor. Gerçekten zarar gördük ve para kaybettik." dediler.

    Davacılar, karşılık olarak Universal'dan 5 milyon dolarlık tazminat talep ettiler. "Tüketicilere, 'Yesterday'in fragmanı ile Ana de Armas'lı bir film sözü verildiğinden, ancak, Ana de Armas'ın herhangi bir görünümüne sahip bir film almadıklarından, bunun hayranlara ve tüketicilere kiralamaları veya satın almaları için herhangi bir değer sağlamadığından." şikayet ettiler.

    Danny Boyle imzalı “Yesterday” filminde Himesh Patel, birdenbire kendisini Beatles'ı duyan tek kişi olduğu bir dünyada bulur. Patel, olaydan sonra şarkıları dünyaya yeniden tanıtan ve bu sayede ünlü olan müzisyen Jack Malik'i canlandırıyor. De Armas'ın potansiyel bir aşk ilişkisi olan Roxane olarak görünmesi gerekiyordu ama sahneler son kurguda filmden çıkarıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top