Hesabım
    "Ex Machina"nın Yönetmeni Alex Garland, Yeni Filminde Kirsten Dunst İle Çalışacak

    "Civil War" adındaki film yakın gelecekte, Amerika'da geçen epik bir aksiyon filmi olacak.

    Son olarak Jane Campion tarafından yönetilen The Power of the Dog'ta rol alan ve performansıyla büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Kirsten Dunst, sıradaki projesi için imzayı attı. Dunst, "Ex Machina" ve "Annihilation" gibi bağımsız bilim kurgu filmlerine imza atan yazar ve yönetmen Alex Garland'ın yeni filminde başrolde oynayacak.

    Alex Garland'ın ilk yönetmenlik denemesi olan 2014 yapımı Ex Machina, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumlu yorumlar alarak yakın tarihin en başarılı bilim kurgu filmleri arasında anılır olmuştu. Domhnall GleesonAlicia Vikander ve Oscar Isaac gibi isimlerin rol aldığı film, En İyi Görsel Efekt dalında Oscar ödülünün de sahibi olmuştu.

    Garland'ın ikinci filmi olan başrolünde Natalie Portman'ın oynadığı, 2018 yapımı Annilation da büyük beğeni toplamıştı. Yönetmenlik kariyerine başlamdan önce 28 Days Later..., SunshineNever Let Me Go gibi bilim kurgu filmlerinin senaryolarına imza atan Alex Garland, Ex Machina ve Annihilation'ın senaryolarını da kendisi yazmıştı. 2020'de yayınlanan Devs adlı Hulu dizisini yaratan ve yönetmenliğini de üstlenen Garland'ın son projesi Men ise şu anda post prodüksiyon aşamasında.

    Alex Garland ve kristen Dunst'ın birlikte çalışacağı filmin ismi "Civil War" olarak duyuruldu. Film, iç savaşı anlatan bir dönem filmi olmayacak. Bilim kurgu türünde ustalaşan Alex Garland'dan bekleneceği üzere, yakın gelecekte Amerika'da geçen bir aksiyon filmi olacak.

    Filmin senaryosuyla ilgili detaylar gizleniyor fakat oyuncu kadrosunda Kirsten Dunst'a eşlik edecek isimler aradında Narcos dizisinden tanıdığımız Wagner Moura, Fences'te rol alan Stephen McKinley Henderson ve Mare of Easttown'da izlediğimiz Cailee Spaeny yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top