Hesabım
    "Red One" Chris Evans ve Dwayne Johnson'ı Bir Araya Getiriyor!

    Evans ve Johnson, Amazon'un aksiyon komedi filmi "Red One"da birlikte rol alacaklar.

    Jake Kasdan'ın yöneteceği aksiyon - komedi filmi "Red One"ın kadrosunda iki yıldız isim katıldı. Amazon Studios'un eğlenceli tatil filminde Dwayne Johnson ve Chris Evans birlikte rol alacaklar.

    Hikayesini Hiram Garcia'nın, senaryosunu ise Chris Morgan'ın kaleme aldığı filmin konusuyla ilgili detaylar henüz açıklanmadı; fakat filmin tatil filmleri türünde daha önce ele alınmamış yepyeni bir evreni hayal eden, dünyayı dolaşan, dört bölümlük bir aksiyon-macera komedisi olacağı biliniyor.

    2017 yılında Jumanji: Welcome to the Jungle ve 2019 yılında Jumanji: The Next Level filmlerini yöneten Jake Kasdan, bu filmlerin başrolünde yer alan Dwayne Johnson ile birlikte çalışmıştı. Jumanji filmlerinin yapımcılığını üstlenen Hiram Garcia, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda Kasdan ve Johnson'ın üçüncü bir Jumanji filmi için bir araya geleceğinin sinyalini vermişti.

    "Red One"ın çekimlerinin 2022 yılı içerisinde başlaması planlanıyor. Senaryoyu yazan Chris Morgan, Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw, Hızlı ve Öfkeli 8 dahil olmak üzere Hızlı ve Öfkeli serisindeki birçok filmin senaryosunu kaleme aldı ve yapımcılığını üstlendi.

    Dwayne Johnson, son olarak DC Çizgi Romanlarından uyarlanan Black Adam filminin çekimlerini tamamladı. Film şu anda post prodüksiyon aşamasında. Chris Evans ise son olarak, Oyuncak Hikayesi filmlerinde karşımıza çıkan Buzz Lightyear karakterinin hayatını anlatacak Lightyear filminde Buzz'ı seslendirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top