Hesabım
    Bradley Cooper, "Maestro" Filmini Yönetmek İçin Steven Spielberg'ü İkna Ettiğini Anlattı

    Film, orkestra şefi Leonard Bernstein'ın hayatını anlatacak.

    Variety'nin ödül sezonunun öne çıkan oyuncularını bir araya getirdiği "Actors on Actors" röportajları kapsamında Oscar ödüllü Mahershala Ali ve 8 kez Oscar'a aday gösterilen Bradley Cooper bir söyleşi gerçekleştirdiler.

    Son olarak Paul Thomas Anderson'ın Licorice Pizza ve Guillermo del Toro'nun Nightmare Alley filmlerinde rol alan Bradley Cooper, sıradaki projesi "Maestro" hakkında açıklamalarda bulundu. Maestro, 1918 - 1990 yılları arasında yaşayan Amerikalı orkestra şefi, besteci, yazar ve piyanist Leonard Bernstein'ın hayatını anlatacak. Bradley Cooper'ın Bernstein'ı canlandıracağı filmin oyuncu kadrosunda Carey Mulligan ve Jeremy Strong da yer alıyor.

    İlk olarak filmi Steven Spielberg'in yöneteceği açıklanmıştı, fakat Bradley Cooper Spielberg'i ikna ederek yönetmenliği ondan devraldığını açıkladı."Çocukluğumdan beri orkestra şefi olmak istiyordum. Ben de buna kafayı takmıştım, Noel Baba'dan 8 yaşımdayken bir şef bageti istemiştim." diyen Bradley Cooper, bu takıntıya sahip olduğunu bilen Spielberg'in kafasındaki bu biyografik filmde oynaması için kendisiyle görüştüğünü anlattı.

    Cooper sözlerine şöyle devam etti: "Ama o zamanlar 'Bir Yıldız Doğuyor' üzerinde çalışıyordum ve dedim ki, 'Dinle, tek yapmak istediğim film yazıp yönetmek. Her zaman bir orkestra şefi oynayabileceğimi hissettim, ancak malzemeyi araştırıp, yazıp, yönetip yönetemeyeceğimi görebilir miyim? Bunu yapmama izin verir misin?' Steven'ın pek çok ilgisi var - sadece bir şey seçecek ve diğer tüm şeyleri beklemeye alacaktı. Sanırım bir süre o filmi yapmayacağını biliyordu. Projeyi bana verme nezaketini gösterdi ve ben de son dört buçuk yıldır bunun üzerinde çalışıyorum, Mayıs ayında çekimlere başlıyoruz."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top