Hesabım
    Tom Holland, Tobey Maguire ve Andrew Garfield "Spider-Man: No Way Home" Hakkında Konuşmak İçin Bir Araya Geldi

    Spider-Man: No Way Home'da birlikte rol alarak seyircilere unutlmaz anlar yaşan üç Spider-Man ilk defa birlikte röportaj verdi.

    Spider-Man: No Way Home'un vizyona girmesinin ve üç nesil Spider-Man'i bir araya getirerek seyircilere unutulmaz bir sinema deneyimi yaşatmasının üstünden yaklaşık bir buçuk ay geçti. Filmde birklite rol alan ve sızdırılan bilgilere rağmen filmde rol aldıklarını yalanlayan Tobey MaguireTom Holland ve Andrew Garfield ilk defa bir araya geldi.

    Pete Hammond moderatörlüğünde Zoom üzerinden gerçekleştirilen söyleşide üç oyuncu, filmle ilgili olarak açıklamalarda bulundular. Marvel'ın Spider-Man serisinin esas kahramanı olan Tom Holland, Maguire ve Garfield'a “Yani, bu filmin tüm dünyada sevileceğini her zaman biliyordum. Ama bu kadar büyük olacağını düşünmemiştim." dedi. Holland sözlerine şöyle devam etti: "Şu anda yapmayı en sevdiğim şeylerden biri, internete girmek ve özellikle o sahnede gelen hayranların tepkilerini izlemek. Herkes tarafından bu kadar iyi karşılanacağını hayal bile edemezdim sanırım. Yani, sanırım insanların bu filmi seveceğine dair bir fikrim vardı ama hiçbir şekilde, şekil veya formda onun bu kadar büyük olacağını düşünemezdim. Ve sadece son birkaç haftadır bir şekilde gerçeğe döndüm, eve geldim ve gerçek dünya problemleriyle yüzleşmeye başladım ve sanki garip bir rüyadaymışız gibi geliyor. Gerçekten garip hissettiriyor."

    Tobey Maguire, bunca yıl sonra yeniden Spider-Man rolüne dönmeden önce yapımcılar Kevin Feige ve Amy Pascal ile bir görüşme yaptığını, onların filmle ilgili niyetini ve sevgisini çok açık bir şekilde gördüğünü söyledi ve filmde rol almayı kabul etmesinde Pascal ve Feige'nin samimi heyecanının etkili olduğunu belirtti. Maguire ayrıca, Tom Holland ve Andrew Garfield'lı filmlerin de hayranı olduğunu ve bunun için filmde onlarla bir araya gelmenin çok heyecan verici olduğunu söyledi.

    Tick, Tick...Boom! ve The Eyes of Tammy Faye gibi filmlerdeki performanslarıyla ödül sezonunun öne çıkan isimlerinden biri olan Andrew Garfield ise, filme katılmak için tek kriterinin Tobey Maguire'ın katılması olduğunu anlattı: "Sadece Tobey'in yapıp yapmayacağını görmek için bekliyordum ve eğer Tobey yapacaksa, o zaman 'Pekala, başka seçeneğim yok' dedim, anlıyor musun? Tobey'i dünyanın sonuna kadar takip ediyorum." Garfield, ayrıca Feige ve Pascal'ın filmde sadece kısa bir an için görünmelerini değil, hikayeye, Tom Holland'ın Peter Parker'ının hikayesine hizmet eden karakterler olarak yer almalarını istemesinden etkilendiğini belirtti.

    Filmin çekimleri sırasında Spider-Man rolüne veda edeceğini düşündüğü için oldukça duygusal olduğunu açıklayan Holland, sette "Vay, hayatıma bakın. Tobey Maguire ve Andrew Garfield ile çalışıyorum ve bu hikayeyi anlatıyoruz." diye düşündüğünü ve üç nesil Spider-Man'i bir araya getiren bu filmi yapmaktan ne kadar gurur duyduğunu anlattı. Röportajın tamamını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top