Hesabım
    "Ay Günlükleri" Kitap Serisi Animasyon Film Oluyor!

    Marrissa Meyer'ın orijinal adı "The Lunar Chronicles" olan roman serisi sinemaya uyarlanıyor.

    Yazar Marissa Meyer'ın ülkemizde "Ay Günlükleri" adıyla yayınlanan roman serisi "The Lunar Chronicles",  Robot Ron: Bir Sorun Var filmini hayata geçiren animasyon stüdyosu Locksmith Animation tarafından sinemaya uyarlanacak. 

    "Cinder", "Scarlet", "Levana", "Cress", "Winter" ve "Uzak Yıldızlar" adlı kitaplardan oluşan çok satan seri, klasik peri masalı kahramanlarını yeni ve farklı bir bakış açısıyla yorumluyor. Fütüristik bir dünyada geçen kitaplar, ölümcül bir vebanın insan nüfusunu tehdit ettiği bir dünyada geçiyor. Dünya ve eski kolonisi Ay'ın sürekli bir gerginlik yaşadığı bir evrende, becerikli bir mekanik ustası olan Cinder, aslında bir sayborg olduğunu herkesten saklar. Üvey annesi ve üvey kardeşlerinin sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalan Cinder, Yakışıklı Prens Kai’in hayatına girmesiyle birlikte, kendini gezegenler arası bir anlaşmazlığın ortasında bulur. Adından da anlaşılacağı gibi Cindirella masalının  yeniden kurgulanmış hali olan bu hikaye, kitap serilsi devam ettikçe gelişir.

    "Scarlet"ta, Cinder'ın yolu Kırmızı Başlıklı Kız ile kesişir. Günlerdir kayıp olan büyükannesini ararken kendisine yardımcı olabilecek bir sokak savaşçısı olan Wolf ile tanışan Scarlet, bir uzay aracı pilotudur. "Cress"te ise karşımıza Rapunzel'den uyarlanan bir kahraman çıkar. Cress, kötü kraliçe Levana tarafından bir uyduya hapsedilen bir hackerdır ve Cinder ile Scarlet'ın macerasına katılır. "Levana", kötü kraliçenin geçmişini anlatırken, "Winter" ise Ay Prensesi'nin hayatını anlatır. 

    Locksmith Animation CEO'su Natalie Fischer, yaptığı açıklamada "Biz büyük Marissa Meyer hayranlarıyız ve Cinder, Scarlett, Cress ve Winter'ı olağanüstü ekibimizin yetenekleri aracılığıyla dünya çapında bir izleyici kitlesine ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz. Bu unutulmaz seri büyük övgü ve popülerlik kazandı ve bu malzemeye hak ettiği muameleyi vermeye kararlıyız." ifadelerinde bulundu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top