Hesabım
    Yeni "Texas Chainsaw Massacre" Filminden Katil Leatherface'i Gösteren Bir Fragman Yayınlandı

    Film, 18 Şubat'ta Netflix'te!

    1974 yapımı, Tobe Hooper tarafından yönetilen korku filmi klasiği Teksas Katliamı filminin hikayesini devam ettirecek olan Texas Chainsaw Massacre filminden yeni bir fragman yayınlandı. Fragmanda, yıllar içinde bir korku filmi ikonuna dönüşen elektirikli testereli katil "Leatherface"i görmek de mümkün.

    David Blue Garcia tarafından yönetilen film, yaklaşık 50 yıl boyunca saklanan Leatherface'in, uzak bir Teksas kasabasının dikkatle korunan küçük dünyasını kazara bozan bir grup genci korkutmak için geri dönmesini anlatıyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda Sarah Yarkin, Elsie Fisher, Nell Hudson, Jacob LatimoreOlwen Fouéré ve Alice Krige gibi isimler bulunuyor. Leatherface'i ise Mark Burnham canlandırıyor. Orijinal filmde Leatherface karakterini Gunnar Hansen canlandırmış ve hafızalara kazınan bir performans ortaya koymuştu.

    Filmin senaryosunu yazan Fede Alvarez, filmde izleyeceğimiz katilin orijinal filmdeki ile aynı kişi olacağının altını çiziyor ve şunları söylüyor: "Bize göre bu adam yaptığı onca şeyden sonra muhtemelen ortadan kayboldu. Maskesi olan bir adamı nasıl yakalarsın? Maskeyi çıkarıp kaçtığında, bir yere saklanmak onun için çok kolay. Bu hikaye, orijinal hikayeden çok uzun yıllar sonra onu yeniden ele alacak. Leatherface uzun zamandır saklanıyor, iyi bir insan olmaya çalışıyor. Fakat bu kasabaya gelen bu genç insanlar uyuyan devi uyandıracak."

    Texas Chainsaw Massacre, 18 Şubat'ta Netflix'te!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top