Hesabım
    Roland Emmerich, Marvel ve DC'nin Film Endüstrisini Mahvettiğini Söyledi

    Cuma günü vizyona girecek olan Moonfall filminin yönetmeni Emmerich, artık orijinal filmler çekilmediğini belirtti.

    Son filmi Moonfall ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan yönetmen ve senarist Roland Emmerich, filmin tanıtımı için verdiği röportajlardan birinde kendisine sorulan sinema endüstrisi ile ilgili soruları yanıtladı. 

    Marvel'ın, DC Comics'in ve Star Wars filmlerinin sektörü ele geçirdiğini söyleyen Emmerich, bunun film endüstrisini mahvettiğini çünkü artık kimsenin orijinal bir film çekmediğini dile getirdi. Ayrıca hiçbir zaman süper kahraman filmi çekmekle ilgilenmediğini de belirtti.

    Roland Emmerich bu açıklamalarıyla, süper kahraman filmlerine karşı benzer açıklamalar yapan usta yönetmenler Martin Scorsese ve Ridley Scott ile aynı cephede yer aldı. Bu tarz filmlerin sektörün devamlılığı için gerekli olduğunu düşünen yönetmenler de var, örneğin Paul Thomas Anderson süper kahraman filmlerine daha ılımlı yaklaşan açıklamalarda bulunmuştu.

    Roland Emmerich röportajına şu ifadelerle devam etti: "Cesur yeni filmler yapmalısın. Ve bence Christopher Nolan bunun ustası. İstediği her konuda film yapabilen biri. Ben biraz daha zorlandım ama hala yeterince büyük bir ismim var - özellikle bir felaket filmi olduğunda veya bir tür felaket teması olduğunda.”

    Daha önce Independence Day, Godzilla, The Day After Tomorrow2012 gibi felaket temalı aksiyon ve bilim kurgu filmlerine imza atan Roland Emmerich'in son filmi Moonfall, 4 Şubat Cuma günü sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top