Hesabım
    Anthony Mackie ve Priyanka Chopra Jonas, Aksiyon Filmi "Ending Things" İçin Bir Araya Geliyor

    .

    Anthony Mackie ve Priyanka Chopra Jonas, Kevin Sullivan'ın iki kiralık katil hakkındaki aksiyon filmi "Ending Things"te başrolü paylaşacaklar. Filmin, 1994 tarihli Arnold Schwarzenneger ve Jamie Lee Curtis filmi True Lies tadında bir film olacağı belirtiliyor.

    "Ending Things"in konusu kısaca şöyle: artık işini bırakmak isteyen bir kadın kiralık katil, "iş" ortağına kişisel ilişkilerini de sonlandırdığını söyler. Ama aralarındaki bağın bu kısmını bitirmek istemediğini fark eder. Ayrılıktan ve birlikte son işlerinden sağ çıkmak için son bir gece için güçlerini birleştirmeleri gerekir.

    Filmin yapımcılığını Davis Entertainment ve Lit Entertainment üstleniyorlar. Anthony Mackie'nin yapım şirketi Make It With Gravy Productions da ortak yapımcı olarak yer alıyor. 

    Son olarak Marvel'ın The Falcon and the Winter Soldier mini dizisinde beğenilen bir performansa imza atan ve Marvel'ın yeni Kaptan Amerika'sı olacak olan Anthony Mackie, çok yakın zamanda ilk yönetmenlik denemesini de gerçekleştirecek. Ünlü oyuncunun insan hakları savunucusu Claudette Colvin hakkında çekeceği biyografik filmde, Saniyya Sidney başrolde oynayacak.

    Priyanka Chopra Jonas ise son olarak Lana Wachowski'nin yönettiği Matrix Resurrections  ile seyirci karşısına çıktı. Yıldız oyuncu ayrıca Citadel isimli mini dizinin çekimlerini de tamamladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top