Hesabım
    Netflix, 2022'de Gösterime Girecek Filmleri Bir Videoyla Tanıttı

    2022'de Netflix'te yer alan filmlere ilk bakış!

    Netflix, 2022 takvimini, Rian Johnson'ın Knives Out devam filmi, The Russo Bros.'un The Grey Man'i ve Jamie Foxx vampir filmi The Day Shift gibi gelecek filmlere ilk bakışların yer aldığı bir fragmanla duyurdu. Perşembe günü yayınlanan yıldızlarla dolu fragman, karakter halindeyken doğrudan kameraya hitap eden oyuncuyları içeriyor. Enola Holmes 2'dan Millie Bobby Brown ve Henry Cavill, The School For Good And Evil'den Kerry Washington ve Charlize Theron gibi bazıları tam kostümlü görünüyor. Gray Man yıldızı Ryan Gosling ve Day Shift'ten Foxx, repliklerini aksiyon sahnelerinin ortasında söylüyor.

    2022 fragmanında yer alan diğer yıldızlar arasında Jennifer Lopez, Ryan Reynolds, Halle Berry, Chris Hemsworth, Jason Momoa, Mark Wahlberg, Kevin Hart ve Queen Latifah yer alıyor. Dünya çapında toplam 222 milyon ücretli abonesi olan yayın hizmeti, bu yıl en önemli mücevherlerinden biri olarak kabul edilen Knives Out 2 da dahil olmak üzere haftada bir yeni film yayınlamayı planlıyor. Netflix, geçen yıl Daniel Craig'in oynadığı serideki iki devam filminin haklarını 469 milyon dolara satın aldı.

    21 Ocak'ta, şirketin daha yavaş abone büyümesi öngörmesinin ardından Netflix hisseleri düştü. Hisseler, ocak ayının en yüksek seviyesinden düşmeye devam ediyor ama hala çok yüksek değerde ve geçen hafta toparlanmaya başladı. Geçen hafta 20 milyon dolarlık ek Netflix hissesi satın alan Co-CEO Reed Hastings, düşüşte hisse satın almak için atılanlar arasında yer aldı

    Netflix'in şimdilik duyurduğu filmlerin yayın tarihleri şu şekilde:

    4 Şubat: Through My Window (A Través De Mi Ventana) 

    11 Şubat: Tall Girl 2, Bigbug and Love and Leashes

    18 Şubat: Texas Chainsaw Massacre

    25 Şubat: Tyler Perry’s A Madea Homecoming

    2 Mart: Against the Ice

    3 Mart: The Weekend Away

    11 Mart: The Adam Project

    17 Mart: Rescued by Ruby

    18 Marr: Windfall and Black Crab

    15 Nisan: Choose Or Die

    22 Nisan: Along for the Ride

    28 Nisan: Bubble

    11 Mayıs: Operation Mincemeat

    13 Mayıs: Senior Year

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top