Hesabım
    Rosamund Pike, Pandemi Temalı Gerilim Filmi "Rich Flu"da Başrolü Üstlenecek

    Filmin yönetmen koltuğunda, Netflix filmi Platform'a imza atan Galder Gaztelu-Urrutia oturuyor.

    Son olarak Amazon Originals dizisi Zaman Çarkı ile izleyicilerin karşısına çıkan Emmy ve Altın küre Ödüllü, Oscar adayı oyuncu Rosamund Pike, pandemi temalı gerilim filmi "Rich Flu"da başrolü oynayacak.

    Filmin yapımcılığını Spencer filminin yönetmeni Pablo Larrain üstlenecek. Senaryosu Pedro Rivero ve Galder Gaztelu-Urrutia tarafından kaleme alınacak olan Rich Flu'nun yönetmen koltuğunda da Galder Gaztelu-Urrutia oturacak. Çekimlerin önümüzdeki sonbahar aylarında başlaması planlanıyor. Gaztelu-Urrutia, 2019 yılında Netflix filmi Platform'u (El Hoyo) yönetmiş ve büyük beğeni toplamıştı. Platform'un senaryo ekibinde Pedro Rivero da vardı. 

    Rich Flu, dünyanın en zengin ve en etkili insanlarını öldüren enteresan bir hastalığın yaşandığı bir ortamı anlatacak. Önce milyarderleri, sonra milyonerleri öldüren bulaşıcı hastalık zamanla en küçük servet sahibini bile öldürmeye başladığında paniğe kapılan dünya, bütün mallarını ellerinden çıkarmak isteyen insanlarla dolup taşar. Rich Flu, dünyayı döndüren servet bir anda en tehlikeli meta haline geldiğinde insanların canlarını kurtarmak için ne kadar ileri gidebileceklerini sorguluyor.

    Yönetmen Gaztelu-Urrutia filmle ilgili olarak şu ifadelerde bulundu: "Rich Flu, engeller ve sürprizlerle dolu muazzam bir fiziksel destandır. Ama hepsinden öte, insan ruhunun derinliklerine ve  keyfimize düşkünlüğümüzün doruklarına doğru karmaşık ve kışkırtıcı bir duygusal yolculuktur. Yalnızca Rosamund Pike'ın cesaretine ve zekasına sahip bir sanatçı bu filmi hayata geçirebilirdi. Projemizi Berlin pazarında paylaşma konusundaki destekleri için Sierra/Affinity'deki inanılmaz ve çok saygı duyulan ekibe son derece minnettarım."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top