Hesabım
    Jason Statham'lı "Meg: Derinlerdeki Dehşet" Devam Filminin Çekimleri Başladı

    İlk film Meg: Derinlerdeki Dehşet, tarih öncesinden kalma dev bir deniz canavarını durdurmaya çalışan Jonas Taylor'ın hikayesini anlatıyordu.

    Aksiyon yıldızı Jason Statham'ın başrolünde oynadığı 2018 yapımı "Meg: Derinlerdeki Dehşet" (The Meg) filminin devam filmi için çekimler İngiltere'de başladı. 

    Daha önce Free Fire, Kill ListHigh-Rise gibi filmlere imza atan Ben Wheatley tarafından yönetilen "Meg 2: The Trench" filminin senaryosunu, ilk filmin senaryosunu da yazan Dean GeorgarisErich Hoeber ve Jon Hoeber kaleme aldı. Filmde Jason Statham'a, ilk filmde de olduğu gibi Bingbing Li eşlik edecek. Meg 2: The Trench'in konusuyla ilgili olarak bir bilgi henüz yok.

    Jon Turteltaub tarafından yönetilen ilk film Meg: Derinlerdeki Dehşet, tarih öncesinden kalma bir canavarı durdurmaya çalışan Jonas Taylor'ın (Jason Statham) hikayesini anlatıyordu. Uluslararası bir deniz altı gözlem programının parçası olan derin deniz sualtısı, soyunun çoktan tükenmiş olduğu düşünülen büyük bir yaratık tarafından saldırıya uğrar. Taylor sualtının çevresinde süzülen bu canavarla daha önce de karşılaşmıştır: tarih öncesinden kalan ve iki buçuk milyar yıl önce soyunun tükendiği zannedilen, 23 metrelik bir Megalodon. Taylor aşağıda sıkışıp kalmış herkesi kurtarmak için kendi hayatını riske atmalı, korkularıyla yüzleşmeli ve dünyanın en tehlikeli yırtıcısının karşısına çıkmalıdır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top