Hesabım
    Russell Crowe, Marvel ve Sony'nin "Kraven the Hunter" Filminde Rol Alacak

    Filmde Kraven rolünde Aaron Taylor-Johnson'ı izleyeceğiz.

    Sony ve Marvel'ın yeni projesi "Kraven the Hunter" filminin oyuncu kadrosuna Oscar'lı aktör Russell Crowe katıldı. Russel Crowe böylece ikinci Marvel rolü için imza atmış oldu. Ünlü oyuncuyu 6 Mayıs 2022'de vizyona girecek olan Thor: Love and Thunder filminde de Zeus rolünde izleyeceğiz. 

    Filmde Kraven rolünü canlandıracak olan Aaron Taylor-Johnson da daha önce Marvel Sinematik Evreni'nde yer almıştı. Captain America: The Winter Soldier ve Avengers: Age of Ultron filmlerinde Peter Maximoff olarak izlediğimiz Taylor-Johnson ayrıca Tenet, Nocturnal AnimalsThe King's Man gibi filmlerde rol aldı.

    Sony ve Marvel'ın Spider-Man evreni genişlemeye devam ediyor. Venom ve Morbius'un ardından Dakota Johnson'ın rol alacağı Madame Web filmi de geçtiğimiz günlerde açıkladı. "Kraven the Hunter" filmi de Spider-Man'in düşmanlarından biri olan avcı Kraven karakterine odaklanıyor. Russell Crowe'un hangi rol ile dahil olduğu bilinmeyen filmin bir seri halinde planlandığı biliniyor.

    Steve Ditko ve Stan Lee'nin yarattığı karakterlere dayanan senaryoyu Iron Man, Transformers: The Last Knight, Men in Black: InternationalUncharted gibi filmlerin senaryolarına imza atan Matt Holloway kaleme alıyor. Filmin yönetmen koltuğundaysa Margin CallAll is Lost gibi filmleri yöneten yazar, yönetmen ve yapımcı J.C. Chandor oturuyor. "Kraven the Hunter"ın 2023 yılının ilk haftalarında vizyona girmesi planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top