Hesabım
    "Jurassic World: Hakimiyet"ten Fragman Paylaşıldı!

    Film, 10 Haziran'da vizyona girecek.

    2015 yılında vizyona giren Jurassic World ile başlayan ve 2018 yılında Jurassic World: Yıkılmış Krallık ile devam eden Jurassic World üçlemesinin son filmi Jurassic World: Hakimiyet'ten ilk fragman paylaşıldı. 

    10 Haizran 2022'de vizyona girmesi beklenen filmin yönetmen koltuğunda, ilk filmi de yöneten Colin Trevorrow oturuyor. Serinin ilk iki filminde olduğu gibi başrolleri yine Bryce Dallas Howard ve Chris Pratt üstleniyor. Jurassic World: Hakimiyet'in oyuncu kadrosunda ayrıca Sam NeillMamoudou AthieDaniella Pineda ve orijinal üçlemede de rol alan Sam NeillLaura Dern ve Jeff Goldblum da yer alıyor.

    Senaryosu Colin Trevorrow ve Emily Carmichael tarafından yazılan filmin konusuna dair çok fazla bilgi paylaşılmadı. Fragmanda dinozorların dünyaya yayıldığını ve çoğaldığını görüyoruz. Peki insanlar ve dinozorlar aynı ortamda yaşayabilirler mi? Fragmanda bunun imkansız olduğu söylense de cevabın ne olduğunu ancak filmi izleyince öğrenebileceğiz. 

    Jurassic World Hakimiyet, üçlemeyi sonlandıracak ancak filmlerin yapımcısı Frank Marshall, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda daha fazla Jurassic World hikayesi anlatmaya devam istediklerini belirterek hayranları sevindirmişti. Netflix'te yayınlanacak olan Jurassic World: Camp Cretaceous dizisi de gösteriyor ki ilerleyen dönemde bu dünyaya ait daha pek çok hikaye anlatılabilir. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top