Hesabım
    Jeff Goldblum
    Görev Oyuncu , İdari yapımcı , Yapımcı
    Gerçek adı:

    Jeffrey Lynn Goldblum

    Uyruk
    Amerikalı
    Doğum tarihi 22 Ekim 1952
    Yaş
    71
    50
    yıllık kariyer
    108
    film ve dizi
    Wicked Fragman (2) OV STCRH

    Filmografi

    Kaos
    Kaos
    2024
    Wicked Part 2
    Wicked Part 2
    26 Aralık 2025
    Wicked
    Wicked
    29 Kasım 2024
    Asteroit Şehir
    Asteroit Şehir
    16 Haziran 2023
    Jurassic World: Hakimiyet
    Jurassic World: Hakimiyet
    10 Haziran 2022
    The Mountain
    The Mountain
    Vizyon tarihi belirsiz

    Fotoğraflar

    Haber

    "Kaos" Fragman: Jeff Goldblum'un Zeus Rolüne İlk Bakış
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    20 Mart 2024 Çarşamba
    "Wicked" Müzikalinden İlk Fragman: Oz Cadılarının Anlatılmamış Hikayesi!
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    Ariana Grande ve Cynthia Erivo başrollü müzikal filmden altyazılı ilk fragman yayınlandı.
    12 Şubat 2024 Pazartesi
    Wes Anderson İmzalı, Yıldızlarla Dolu "Asteroid City"den İlk Fragman Yayınlandı
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    Filmde Tom Hanks, Scarlett Johansson, Margot Robbie, Steve Carell gibi isimler yer alıyor.
    29 Mart 2023 Çarşamba
    Yorumlar
    Back to Top