Hesabım
    Alex Garland İmzalı Korku Filmi "Men"den Fragman!

    A24 yapımı filmin başrolünde Oscar adayı Jessie Buckley yer alıyor.

    Yönetmenlik kariyerine başlamdan önce 28 Days Later...SunshineNever Let Me Go gibi bilim kurgu filmlerinin senaryolarına imza atan Alex Garland, senaryolarını yazdığı ve yönettiği bilim kurgu ve gerilim filmleri Ex Machina ve Annihilation ile yönetmenliğe de geçiş yapmıştı.

    Filmleriyle kendi tarzını ortaya koyan ve karanlık hikayeler anlatmayı seven Garland'ın son filmi "Men"den ilk fragman yayınlandı. A24 yapımı filmin başrolünde, Maggie Gyllenhaal tarafından yönetilen The Lost Daughter filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar'ına aday gösterilen Jessie Buckley yer alıyor. Filmde Buckley'e, Paapa Essiedu ve Rory Kinnear eşlik ediyor.

    "Men", tuhaf bilimkurgu hikayelerine olan tutkusuyla tanınan Alex Garland'ın şimdiye kadarki en tuhaf projesi gibi görünüyor. Garland'ın daha önceki filmlerinden farklı bir atmosfere sahip olan "Men", bilim kurgudan ziyade korku türüne yakın duruyor.

    Senaryosu da Alex Garland tarafından kaleme alınan filmin konusu hakkında ayrıntılı bir bilgi paylaşılmadı. Ancak filmin, kocasının ölümünden sonra İngiltere'nin kırsal bölgelerinde tek başına tatile çıkan genç bir kadın olan Harper'ın (Jessie Buckley) hikayesini anlattığı biliniyor. Ormanda yaşadığı tuhaf olaylar, Harper'ın tatilinin kabusa dönmesine yol açıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top