Hesabım
    Christopher Nolan'ın "Oppenheimer" Filminin Kadrosu Genişlemeye Devam Ediyor

    Filme üç yeni oyuncu eklendi.

    Ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın merakla beklenen yeni projesi "Oppenheimer"ın hali hazırda yıldızlar geçidi gibi olan oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanacak ve Oppenheimer’ın Manhattan Projesi ile İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolünü anlatacak olan filme üç yeni isim eklendi.

    Son olarak geçtiğimiz aylarda vizyona giren Çığlık filmi ile beyaz perdede yer alan, Açlık Oyunları serisi ve The Boys gibi yapımlarda rol alan Jack QuaidHalloween ve Halloween Kills filmlerinde oynayan Dylan Arnold ve The Falcon and the Winter SoldierManifest gibi dizilerde rol alan Olli Haaskivi projeye katılan son isimler oldular.

    Senaryosu Christopher Nolan tarafından, Kai Bird ve Martin Sherwin'in kitaplarından uyarlanan Oppenheimer'da, Julius Robert Oppenheimer'a, Nolan'ın InceptionDark Knight ve Dark Knight Rises filmlerinde birlikte çalıştığı Cillian Murphy hayat verecek. Filmin oyuncu kadrosunda ayırca Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Florence Pugh, Rami Malek, Benny SafdieJosh Hartnett gibi yıldız isimler yer alıyor. 

    Önümüzdeki yılın büyük merakla beklenen filmlerinden biri olan Oppenheimer, Christopher Nolan'ın diğer pek çok filmi gibi yaz döneminde vizyona girecek. Filmin 21 Temmuz 2023'te sinemalarda olması planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top