Hesabım
    Korku Filmi "Mahlûkat" Sinemalarda!

    Mardin'de yaşanan gerçek bir olayı anlatan film vizyondaki yerini aldı.

    Siccin ve Musallat gibi gişede önemli başarılar elde eden korku filmi serilerine imza atan senarist ve yönetmen Alper Mestçi'nin Mardin'de yaşanmış gerçek bir vakadan ilham alarak çektiği yeni filmi "Mahlûkat" tüm korku filmi severleri sinemalara bekliyor!

    Başrollerini Siccin 3: Cürmü AşkSiccin 4 ve Siccin 6 filmlerinde de rol alan Adnan Koç ile Siccin 2, Arkadaşlar ArasındaSabit Kanca gibi filmlerde izlediğimiz Seda Oğuz'un paylaştığı "Mahlûkat"ın oyuncu kadrosunda ayrıca Kurtuluş Şakirağaoğlu, Öykü Gökduman, Alara Kardak, Simge KonratÖzge Deniz Asyalıoğlu gibi isimler yer alıyor.

    Gerçek bir korku hikayesinden esinlenilen "Mahlûkat"ın yapımcılığını Aytaç Medya ile beraber Metronom Yapım ve Fikri Harika Prodüksiyon üstleniyor. Senaryosu da Alper Mestçi tarafından kaleme alınan "Mahlukat"ın vizyon tarihi, Covid-19 pandemisi önlemleri nedeniyle sinema salonlarına getirilen kısıtlamalardan dolayı birkaç kez ertelendi ve film nihayet bu hafta sonu izleyicilerle buluşuyor.

    Alper Mestçi’nin “pandemi bunalımında Mardin’de yazıp çektiğim, bugüne kadar bana anlatılan en ürkütücü olay!¨ dediği "Mahlûkat"ın çekimleri Mardin'in Ömerli ilçesinde ve civar köylerde tamamlandı. "Korkacak Bir Şey Yok! Çok Şey Var!" sloganı ile dikkat çeken "Mahlûkat" tüm korku filmi severleri sinemalara bekliyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top