Hesabım
    Baz Luhrmann'ın "Elvis" Filminden İlk Fragman!

    Müzik ikonu Elvis Presley'in hayatının 20 yıllık bir dönemini ele alacak "Elvis" filminden ilk fragman paylaşıldı.

    "Moulin Rouge!", "Australia", "The Great Gatsby" gibi filmlere imza atan usta sinemacı Baz Luhrmann'ın merakla beklenen Elvis Presley biyografisi "Elvis"ten ilk fragman geldi!

    Rock 'N' Roll müziğin kralının hayatını konu edinen filmin senaryosunu Baz Luhrmann, Sam BromellCraig Pearce ve Jeremy Doner kaleme aldı. Filmde Elvis Presley'e Austin Butler hayat veriyor. Butler daha önce Quentin Tarantino'nun "Once Upon a Time in... Hollywood", Jim Jarmusch'un "The Dead Don't Die" filmlerinde ve ArrowThe Carrie Diaries gibi dizilerde rol almıştı.

    Elvis'in hayatının 20 yıllık bir dönemini anlatacak olan film, müzik ikonunun menajeri Tom Parker ile olan karışık ilişkisini de merkezine alacak. Tom Parker'ı 2 kez Oscar ödülü kazanan usta oyuncu Tom Hanks'in canlandırdığı filmde ayrıca "The Power of The Dog" filmindeki performansı ile En İyi Yardımcı Oyuncu kategorisinde Oscar için yarışacak olan Kodi Smit-Mcphee, Olivia DeJonge, David Wenham, Dacre Montgomery, Christopher Sommers, Helen Thomson, Richard RoxburghNatasha Bassett gibi isimler yer alıyor. 

    Elvis'in fragmanı, süper kahraman hayranlarının bile sinemalara çekileceğini ortaya koyuyor, çünkü genç Elvis'in Kaptan Marvel'a olan takıntısı (başlangıçta DC'nin Shazam'ına böyle deniyordu) göğsüne sarılı el yapımı bir şimşek takmasına neden oluyor. Ayrıca, kendisinden önceki birçok genç sanatçı gibi, Elvis'in şarkı söyleyen sesini duyduktan sonra fikirlerini hızla değiştiren izleyiciler tarafından alay edildiğini ortaya koyuyor.

    Fragmanda ayrıca şarkıcının performansının en tartışmalı yönlerinden birinin de ele alınacağını görüyoruz. 1950'lerde, Elvis'in performansları cinsel açıdan kışkırtıcı olarak kabul ediliyordu ve bu durum Amerika Birleşik Devletleri'ndeki ve dünyadaki kültür değişikliği ile doğrudan ilişkiliydi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top