Hesabım
    ‘Uncharted’, Amerika Gişesini 50 Milyon Dolarla Açıyor

    Tom Holland, filmleri en çok gişe yapan oyuncular arasında!

    Sony'nin Uncharted'ı, gişedeki ilk çıkışında büyük puanlar topluyor ve Amerika gişesindeki ilk hafta sonunda 45 milyon ila 50 milyon dolar arasında bir yurtiçi açılışa imza atmaya hazırlanıyor. Filmin başrollerinde, hala büyük gişe rekorları kıran Spider-Man: No Way Home'la sinemalarda olan Tom Holland, aksiyon yıldızı Mark WahlbergSophia Ali ve Oscar adayı Antonio Banderas yer alıyor. Yayıncı Naughty Dog'un popüler PlayStation oyun serisine dayanan uyarlama, eleştirmenler tarafından tam olarak iyi karşılanmadı ama izleyiciler genelde salondan mutlu ayrıldı.

    Film, Amerika dışındaki ilk 15 pazarda geçen hafta sonu 22 milyon dolarla açıldı. Daha da iyisi, salgın sırasında, 14 Mart'ta vizyona gireceği Çin'de çıkış tarihi alan birkaç Hollywood filminden biri oldu. Ruben Fleischer (Venom) tarafından yönetilen film, oyun serisinde dünyayı dolaşan, maceraperest ve Tom Holland tarafından canlandırılan Nathan Drake için bir başlangıç ​​hikayesi olarak tasarlandı.

    Nathan, hikayeye bir barmen olarak başlar ve deneyimli hazine avcısı Victor “Sully” Sullivan (Wahlberg) tarafından, Ferdinand Magellan'a ait, 500 yıl önce kaybedilen bir serveti geri almak için işe alınır. İkili için bir soygun işi olarak başlayan şey, kendisinin ve ailesinin gerçek varisler olduğuna inanan acımasız Santiago Moncada'nın (Antonio Banderas) önünde ödüle ulaşmak için verilen amansız bir mücadeleye döner.

    Channing Tatum'un başrol oyuncusu olduğu Dog da bu hafta sonu çıkış yaptı. United Artists filmi tahmini olarak 14,4 milyon dolarlık açılış yapacak ve cuma günü 5 milyon dolarla başladı. Tatum, Magic Mike'ta birlikte çalıştığı Reid Carolin ile birlikte tutku projesini yönetti. Film, güçlü bir başlangıca ve iyi eleştirilere sahip.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top