Hesabım
    Star Trek Kadrosunun 4. Filmde Oynayacaklarından Haberi Yokmuş!

    J.J.Abrams geçtiğimiz hafta Star Trek 4'ün ana oyuncu kadrosuyla çekileceğini açıklamıştı.

    Yönetmen ve yapımcı J.J. Abrams, geçitiğimiz hafta Paramount'un yatırımcılar gününde 4. Star Trek filminin çekileceğini duyurmuş ve filmde ana oyuncu kadrosunda yer alan Chris PineZachary QuintoZoe SaldanaKarl UrbanJohn Cho ve Simon Pegg'in aynı rollerle geri döneceğini açıklayarak hayranları sevindirmişti. 

    J.J. Abrams'ın "Orijinal kadromuz ve gerçekten eğlenceli olacağını düşündüğüm bazı yeni karakterlerin yer alacağı, yıl sonuna kadar çekilecek, heyecan verici ve 'Star Trek'i daha önce hiç görmediğiniz alanlara taşımamıza yardımcı olacak yeni bir 'Star Trek' filmi üzerinde çok çalıştığımızı söylemekten heyecan duyuyoruz." ifadeleriyle duyurduğu filmin çekimlerinin bu yılın sonlarında başlayacağı da belirtilmişti.

    "Star Trek 4" Orijinal Oyuncu Kadrosuyla Geliyor!

    Daha önce Star Trek 4 için girişimlerde bulunulmuş ancak Chris Pine ile anlaşma sağlanamadığından 4. film çekilememişti. Dolayısıyla Abrams'tan gelen bu haber hayranları sevindirmekle beraber şaşırttı da. Üstelik bu haberin şaşırttığı tek grup filmin hayranları değildi. Ortaya çıktı ki filmin oyuncu kadrosunun filmden haberi yokmuş.

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre, filmin ana kadrosunun yani Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana ve John Cho'nun temsilcileri, Star Trek 4'ten ve temsil ettikleri oyuncuların bu filmde oynayacağından haberleri olmadıklarını açıkladılar. 

    Haberde belirtildiğine göre, Kaptan Kirk rolünü canlandıran Chris Pine, 4. film için ilk görüşülen oyunculardan biri ancak senaryosu üzerinde halen çalışılmakta olan filme henüz bir yeşil ışık yakılmış değil. Filmin bütçesi, dolayısıyla oyunculara teklif edilecek ücret de henüz belirlenmemiş. Paramount'un, yatırımcılarla duyuru yapabilmek için pazarlık sürecini görmezden geldiği düşünülüyor ancak oyuncuların filme geri dönmemesi ya da daha fazla ücret ödemek zorunda kalması gibi risklerin neden alındığı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top