Hesabım
    John Cho
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    John Yohan Cho

    Uyruk Amerikalı, Güney koreli
    Doğum tarihi 16 Haziran 1972
    Yaş 49
    23
    yıllık kariyer
    59
    film ve dizi

    Filmografi

    Cowboy Bebop (2021)
    Cowboy Bebop (2021)
    Vizyon tarihi belirsiz
    Sihirli Ejder
    Sihirli Ejder
    11 Haziran 2021
    Bir Ay Masalı
    Bir Ay Masalı
    23 Ekim 2020
    Garez
    Garez
    22 Şubat 2020
    Love, Antosha
    Love, Antosha
    Vizyon tarihi belirsiz
    Gemini
    Gemini
    Vizyon tarihi belirsiz
    Kayıp Aranıyor
    Kayıp Aranıyor
    28 Eylül 2018
    The Oath
    The Oath
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    94 Fotoğraf

    Haber

    'Cowboy Bebop'ın Netflix Uyarlamasında İlk Sezon Hazır!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    16 Mart 2021 Salı
    ‘The Twilight Zone’, İki Sezon Sonunda İptal Edildi
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    25 Şubat 2021 Perşembe
    Jordan Peele önderliğindeki re-make iki sezon görebildi..
    Yeni Nesil "The Grudge"dan Fragman Yayında!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    10 Aralık 2019 Salı
    The Grudge filminden red band fragman paylaşıldı..
    7 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top