Hesabım
    Televizyonda Yayınlanan İlk Şeytan Çıkarma Ayininin Filmi Çekiliyor!

    Gary Fleder'ın yöneteceği filmin başrolleri de açıklandı.

    Televizyondan yayınlanan ilk şeytan çıkarma ayinin filmi yapılıyor. "True Haunting" adındaki film, Edwin F. Becker'ın kendi başından geçen olayları anlattığı aynı adlı romanından uyarlanıyor. Filmin yönetmenliğini Runaway JuryImpostor gibi filmlere imza atan yönetmen ve yapımcı Gary Fleder üstleniyor. 

    "True Haunting"in başrollerinde True Detective, Jessica JonesThe Boys gibi dizilerde ve Captain FantasticBlood Father gibi filmlerde izlediğimiz Erin Moriarty ile  The Twilight Saga: New MoonStranger Things gibi yapımlarda rol alan Jamie Campbell Bower yer alacaklar. Filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler henüz açıklanmadı. 

    "True Haunting" yeni bir eve taşınan ve evin perili olduğunu çabucak keşfeden genç bir çift olan Ed ve Marsha Becker'ın hikayesini ilk ağızdan anlatıyor. Becker'ın paranormal deneyimi sonucunda ulusal televizyonda yayınlanan ilk şeytan çıkarma ayininin öznesi haline geliyorlar. NBC'nin haberleştiridği ayin 1971'de ülke çapında milyonlara yayınladı. Kitabın iddia ettiği gibi, şeytan çıkarma işe yaramadığı gibi Becker'lar için işleri daha da kötüleştirdi.

    Çekimlerinin Sırbistan'da gerçekleştirileceği açıklanan filmin 2023 yılında seyirciyle buluşması planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top