Hesabım
    Sandra Bullock ve Brad Pitt'in Rol Aldığı "Bullet Train"den İlk Fragman Geldi!

    Film 15 Temmuz 2022'de vizyona girecek.

    Tokyo’daki bir hızlı trende, farklı nedenlerle birbirlerini öldürmeye çalışan bir grup suikastçıya odaklanan "Bullet Train" adlı aksiyon filminden ilk fragman paylaşıldı. Başrolünde Brad Pitt'in rol aldığı filmde ayrıca Aaron Taylor-Johnson, Sandra BullockJoey KingAndrew KojiBrian Tyree HenryMichael Shannon ve Hiroyuki Sanada gibi isimler rol alıyorlar. 

    "Bullet Train"in yönetmenliğini "Deadpool 2" ve "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" gibi filmlere imza atan David Leitch üstleniyor. Filmin senaryosu ise Zak Olkewicz tarafından, Japon yazar Kōtarō Isaka'nın yazdığı “Maria Beetle” romanından uyarlandı. 

    Ladybug (Uğur Böceği) adındaki bir suikastçiyi canlandıracak olan Brad Pitt, filmdeki aksiyon sahnelerinin yüzde 95'inde dublörsüz olarak oynadığını açıklamış ve Quentin Tarantino'nun "Once Upon a Time in Hollywood" filminde canlandırdığı karakterin kendisine yalnızca Oscar kazandırmakla kalmadığını, içindeki dublörü de ortaya çıkardığını belirtmişti. Filmin yönetmeni David Leitch ise daha önce Fight ClubOcean's 11TroyMr. and Mrs. Smith gibi filmlerde Pitt'in dublörü olarak görev almıştı. 

    "Bullet Train", benzer dönemlerde başarılı kariyerler sürdüren Hollywood yıldızları Sandra Bullock ve Brad Pitt'in birlikte rol alacağı ilk film olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top