Hesabım
    Oscar Ödülleri'nin İlk Sunucuları Açıklandı

    27 Mart'ta düzenlenecek Oscar töreninde ödülleri açıklayacak ilk isimler belli oldu.

    Bu yılki Akademi Ödülleri'nin, yıldızlarla dolu ilk sunucu listesi belirlendi. Yılın en görkemli ödül töreninin yapımcıları Will Packer ve Shayla Cowan tarafından açıklanan listeye göre, Kevin Costner, Zoë Kravitz, Lady Gaga, Rosie PerezChris Rock ve Yuh-Jung Youn Oscar ödüllerini sahiplerine vermek üzere sahneye çıkacaklar. Önümüzdeki haftalarda daha fazla sunucunun açıklanması bekleniyor. Ödül töreni ise daha önce açıklandığı gibi Wanda Sykes, Amy Schumer ve Regina Hall tarafından sunulacak.

    Bugün vizyona giren "The Batman" filminin yıldızı Zoe Kravitz, listede daha önce Oscarlar ile herhangi bir bağlantısı olmayan tek isim olarak dikkat çekiyor. 

    Lady Gaga ve Kevin Costner, üçer Oscar adaylığıyla listenin zirvesinde yer alıyorlar. Lady Gaga, "A Star is Born" ile En İyi Orijinal Şarkı Oscar'ını almış; Kevin Costner ise 1991 yılında "Dance with Wolves" ile En İyi Film ve En İyi Yönetmen Oscar'larını kazanmıştı. Lady Gaga'nın adı, "House of Gucci" filmindeki performansıyla bu yıl da Oscar'a aday olabilecek isimler arasında geçiyordu ancak beklenen adaylık gelmedi.

    Rosie Perez, 1993 yapımı Peter Weir filmi "Fearless" ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisinde Oscar için yarıştı. Yuh-Jung Youn ise bu kategorideki Oscar'ı "Minari" filmiyle elde etti. Daha önce Oscar adaylığı olmayan Chris Rock ise 88. Akademi Ödülleri'nin sunuculuğunu üstlenmiş ve büyük beğeni toplamıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top