Hesabım
    "DC Süper Evciller Takımı"ndan Keanu Reeves'li Batman Fragmanı

    20 Mayıs'ta vizyona girecek filmde Batman'i Keanu Reeves seslendiriyor.

    "The Batman"in vizyona girmesinin hemen ardından Warner Bros. Pictures, yaklaşmakta olan animasyon komedi filmi "DC Süper Evciller Takımı" için Batman merkezli bir fragman yayınladı.

    "DC Süper Evciller Takımı"nın başrolünde, Süperman'in köpeği Krypto yer alıyor. Justice League'in Lex Luthor tarafından ele geçirilmesinin ardından, Krypto, süper güçleri olan barınak hayvanlarıyla birlikte bir takım kurarak sahibini kurtarmaya çalışır. Süper güçlü tazı Ace, dev gibi büyüme gücü olan domuz PB, süper hızlı kaplumbağa Merton ve elektrik gücüne sahip sincap Chip'ten oluşan takımın maceralarını anlatan filmin seslendirme kadrosu da oldukça zengin. 

    Krypto'yu Dwayne Johnson'ın, Superman'i John Krasinski'nin seslendirdiği filmde, Batman'i Keanu Reeves ve Batman'in köpeği Bat-Tazı Ace'i Kevin Hart seslendiriyor. Filmin seslendirme kadrosunda ayrıca Diego LunaNatasha LyonneVanessa BayerMarc Maron gibi isimler bulunuyor.

    Filmi, "The Lego Batman Movie"nin senaryosunu yazan ve Netflix yapımı "Happy Anniversary" filmini yöneten Jared Stern ile ''Robot and Monster'' ve ''Penn Zero'' adlı animasyon serilerini yöneten Sam Levine yönetiyor. Filmin senaryosu ise Jared Stern ve "Sonic the Hedgehog 2"nin senaryosunu yazan John Whittington tarafından yazıldı.

    DC Süper Evciller Takımı, 20 Mayıs 2022'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top