Hesabım
    Mel Gibson'ın Rol Aldığı Aksiyon Filmi "Agent Game"den Fragman Yayınlandı

    Filmde Gibson'a Jason Isaacs ve Dermot Mulroney eşlik ediyor.

    Saban Films, başrolünü Oscar'lı Mel Gibson'ın üstlendiği aksiyon ve gerilim filmi "Agent Game"den fragman yayınlandı. Filmin yönetmenliğini, daha önce "Frat Star" ve "Nighthawks" gibi küçük filmlerin yönetmenliğini yapan Grant S. Johnson üstleniyor. "Agent Game"in senaryosu ise Tyler W. Konney ve Mike Langer tarafından kaleme alındı.

    Filmde Mel Gibson'a "X-Men: Days of Future Past", "Narcos", "Bruised" gibi yapımlarda rol alan Adan Canto, Harry Potter serilerindeki Lucius Malfoy karakteriyle hafızalara kazınan ve "The Patriot", "Peter Pan" gibi filmlerde rol alan Jason Isaac ve "My Best Friends Wedding", "Umma" gibi filmlerde izlediğimiz Dermot Mulroney eşlik ediyor. 

    Dermont Mulroney, filmde, yanlış giden bir sorgulama neticesinde kendisini hedef tahtasında bulan bir istihbarat ajanı olan Harris karakterini canlandırıyor. Operasyondaki terslik nedneiyle günah keçisi ilan edilen Harris'i yakalamakla görevli olan ajan ekibinin başında ise kıdemli bir CIA ajanı olan ve Mel Gibson tarafından canlandırılan Olsen karakteri yer alıyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Katie Cassidy, Barkhad Abdi, Annie Ilonzeh, Matt RiedyRhys Coiro ve  Angela Lentz gibi isimler bulunuyor. ABD'deki vizyon tarihi 8 Nisan olarak açıklanan filmin ülkemizde hangi tarihte sinemalarda olacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top