Hesabım
    Oscar Ödülleri'nin Sunucu Kadrosu Genişliyor

    27 Mart'ta düzenlenecek Oscar töreninde, ödül dağıtmak için sahneye çıkacak yeni isimler açıklandı.

    Birkaç gün önce, Kevin CostnerZoë KravitzLady GagaRosie PerezChris Rock ve Yuh-Jung Youn'un 27 Mart'ta, her zamanki gibi Dolby Tiyatrosu'nda düzenlenecek olan 94. Akademi Ödülleri töreninde kazanan isimleri açıklamak ve Oscar heykelciklerini takdim etmek üzere sahne alacakları açıklanmıştı. 

    Bugün bu listeye eklenen diğer yıldız isimler de duyuruldu. Uma Thurman, Lily JamesRami Malek ve Marvel'ın "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" filminin yıldızı Simu Liu da törende sahne alacaklar.

    Ayrıca, The Hollywood Reporter'ın haberine göre usta oyuncu Anthony Hopkins, "Black Panther" filmindeki çalışmasıyla En İyi Kostüm Tasarımı dalında Oscar ödülü alan ve bu dalda ödül kazanan ilk Afrika-Amerikalı isim olan Ruth E. Carter ve Disney'in Oscar adayı müzikali "Encanto"da Bruno karakterini seslendiren John Leguizamo da ödül verecek isimler arasında yer alıyor. 

    Üç yılın ardından yeniden sunuculu tören sistemine dönen Oscar'larda programın sunuculuğunu üstlenen isimler ise Wanda SykesAmy Schumer ve Regina Hall olarak açıklanmıştı. Son yıllarda düşük reytingler ile mücadele eden ve bu yıl reytingleri yükseltmek amacıyla bir dizi tartışmalı karar alan Akademi'nin bu sunucu tercihi de eleştirildi. Alınan kararların, törenin reytinglerine nasıl etki edeceğini öğrenmek için 27 Mart'ı beklememiz gerekiyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top