Hesabım
    Michael Bay'in Jake Gyllenhaal'lu Aksiyon Filmi "Ambulans"tan Altyazılı Fragman!

    "Ambulans", 18 Mart'ta sinemalarda!

    2022 yılının en çok merak edilen yönetmen ve oyuncu birlikteliklerinden birisini sağlayan, aksiyon filmleriyle ünlü yönetmen Michael Bay ve Jake Gyllenhaal'u bir araya getiren "Ambulans" filminden altyazılı fragman paylaşıldı. 

    18 Mart'ta vizyona girecek olan aksiyon ve gerilim filmi "Ambulans"ın oyuncu kadrosunda, Yahya Abdul-Mateen IIEiza González, Devan Chandler Long, Garret DillahuntKeir O’DonnellMoses Ingram gibi isimler rol alıyor. 

    "Ambulans", 2005 yapımı Danimarka filmi "Ambulancen"in yeniden çevrimi. Lars Andreas Pedersen'in orijinal senaryosundan uyarlanan "Ambulans"ın senaryosu Chris Fedak tarafından kaleme alındı. Filmin yapımcılığını Michael BayJames VanderbiltBradley FischerWilliam Sherak ve Ian Bryce üstleniyor. 

    Film, banka soygunu planları ters gittiği ve kaçış planları suya düştüğü için bir ambulansı kaçırmak zorunda kalan iki kardeşin hikayesini anlatıyor. Ağır hasta olan annelerinin tedavisi için gereken parayı bulmak için banka soymaktan başka bir çare bulamayan iki kardeş, planları ters gidince bir ambulans kaçırmak zorunda kalırlar. Ancak çok geçmeden, çaldıkları ambulansın içinde ölmekte olan bir hastanın olduğunu fark etmeleriyle içinde bulundukları durum daha karmaşık bir hal alır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top