Hesabım
    "Dune: Part Two"da Feyd-Rautha'yı Canlandırması İçin Austin Butler İle Görüşülüyor

    Austin Butler, Buz Luhrmann'ın merakla beklenen "Elvis" filminde Elvis Presley'e hayat verdi.

    Frank Herbert'in bilim kurgu klasiğinden uyarlanan ve Denis Villeneuve tarafından yönetilen "Dune" filminde, kitaplarda yer alan üç önemli karakter yer almamıştı. Geçtiğimiz günlerde, bu karakterlerden biri olan Prenses Irulan rolü için Florence Pugh ile görüşüldüğü duyurulmuştu.

    Bugün ise bir diğer önemli karakter, Feyd-Rautha rolü için Austin Butler ile görüşüldüğü açıklandı."The Carrie Diaries", "The Dead Don't Die", "Once Upon a Time in Hollywood" gibi yapımlarda rol alan Austin Butler, son olarak Baz Luhrmann'ın biyografi filmi "Elvis"te efsanevi müzisyen Elvis Presley'i canlandırdı. Merakla beklenen "Elvis"in 24 Haziran'da vizyona girmesi planlanıyor. 

    Baron Vladimir Harkonnen'in yeğeni olan ve Feyd-Rautha, Baron'un varisi olmasının yanı sıra birebir dövüşte oldukça yetenekli, kurnaz, kötü ve acımasız bir karakter. Dune'un 1984 yapımı David Lynch uyarlamasında Feyd karakteri müzisyen Sting tarafından canlandırılmıştı. 

    Eğer Florence Pugh ve Austin Butler'ın "Dune: Part Two"da rol alacağı kesinleşirse, geriye yalnızca ilk filmde yer verilemeyen önemli karakterlerden İmparator Shaddam'ı canlandıracak ismin bulunması kalacak. Atreides hanedanının Arrakis'e göderilmesinden sorumlu olan İmparator aynı zamanda Prenses Irulan'ın da babası. 

    Timothee Chalamet, ZendayaRebecca Ferguson ve Javier Bardem'in rol aldığı "Dune: Part Two"nun çekimlerinin bu yaz başlaması planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top