Hesabım
    Al Pacino, The Godfather Setinden İlginç Bir Anı Paylaştı

    Filmin 50. yıl kutlamaları ve özel röportajlar sürüyor

    Al Pacino, The Godfather'ın 50. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, bu ay The New York Times'a bir röportaj verdi. Oyuncu, Michael Corleone rolü için Francis Ford Coppola ile mücadele eden Paramount Pictures yöneticileri hakkında sık sık anlatılan hikayeleri hatırlatırken, sette yönetmeni en savunmasız durumda gördüğü bir anı da ortaya çıkardı.

    Coppola ve Paramount arasındaki sürekli gerilim, stüdyo, ikonik bir sahnenin çekimlerini kısa kestikten sonra yapımcının sette "bolca ağlamasına" neden oldu. Pacino; "Marlon'u yere indirdikleri zamanki cenaze sahnesini hatırlıyor musun? Akşam bitmişti, güneş batıyordu. Yani, doğal olarak mutluydum çünkü eve gidip bir şeyler içecektim. Karavanıma gidiyordum ve bugün oldukça iyiydim diyordum. İşim yoktu, yükümlülüğüm yoktu, bu iyiydi. Mesaisiz her gün güzel bir gündür. Bu yüzden kampıma geri dönüyordum. Ve orada, bir mezar taşının üzerinde oturan, bir bebek gibi ağlayan Francis Ford Coppola vardı. Çok ağlıyordu." dedi.

    Pacino sözlerine şöyle devam etti, "Onun yanına gittim ve 'Francis, sorun ne? Ne oldu?' dedim, 'Bana bir şans daha vermeyecekler' dedi. Yani, başka bir kurguyu çekmesine izin vermeyeceklerdi. Ve düşündüm; Tamam, sanırım burada iyi bir filmdeyim. Çünkü, onun böyle bir tutkusu vardı ve oradaydı.” Pacino için, Coppola'nın cenaze sahnesini bir kez daha çekme fırsatı bulamayınca ağladığını görmek, yönetmenin “The Godfather” konusunda ne kadar tutkulu olduğunu bilmesi için ihtiyaç duyduğu tek kanıttı.

    Pacino, bu olaydan sonra filmin sonunda bir klasik haline gelebileceğini fark etti. Pacino, ilk çıkışından 50 yıl sonra “The Godfather” için devam eden coşku hakkında “Bundan derin bir onur duyuyorum. Bu gerçekten. İçinde bulunduğum için çok şanslı olduğum bir çalışma ama kabul edip devam etmem bir ömür aldı. Superman'i oynamak gibi bir şey değildi." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top