Hesabım
    Brad Pitt'li Aksiyon Filmi "Bullet Train"in Vizyon Tarihi Ertelendi

    "Bullet Train" geçtiğimiz günlerde vizyon tarihi ertelenen "Black Adam"ın yerine, 29 Temmuz'a kaydırıldı.

    David Leitch tarafından yönetilen ve başrolünde Brad Pitt'in yer aldığı aksiyon ve gerilim filmi Bullet Train'in vizyon tarihi 15 Temmuz 2022 olarak duyurulmuştu. Fakat filmin vizyon tarihi bir kez daha, kısa bir süre de olsa ileriye atıldı. Sony Pictures filmin yeni vizyon tarihini 29 Temmuz olarak belirlediklerini açıkladı.

    Bu kararın, Warner Bros.'un 29 Temmuz'da vizyona girmesi beklenen DC filmi Black Adam'ı ertlemesinin üzerine alındığı düşünülüyor. Başrolünde Dwayne Johnson'ın yer aldığı Black Adam, 21 Ekim 2022 tarihine kaydırılınca, ondan boşalan 29 Temmuz'a da Sony, Bullet Train'i getirdi.

    Tokyo’daki bir hızlı trende, farklı nedenlerle birbirlerini öldürmeye çalışan bir grup suikastçıya odaklanan Bullet Train'de Brad Pitt'in yanı sıra Sandra BullockJoey KingAndrew KojiBrian Tyree HenryMichael ShannonAaron Taylor-JohnsonHiroyuki Sanada gibi isimler rol alıyor. Filmin senaryosunu Zak Olkewicz kaleme aldı. Senaryo, Japon yazar Kōtarō Isaka tarafından yazılan “Maria Beetle” romanından uyarlandı. 

    Sandra Bullock, kitaba adını veren Maria Beetle karakterini canlandırırken, Brad Pitt karşımıza Ladybug (Uğur Böceği) adındaki bir suikastçi olarak çıkacak. Brad Pitt'in filmdeki aksiyon sahnelerinin neredeyse hepsinde dublörsüz olarak yer aldığı biliniyor. Filmin yönetmeni David Leitch ise daha önce Fight ClubOcean's 11TroyMr. and Mrs. Smith gibi filmlerde Pitt'in dublörü olarak görev almıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top