Hesabım
    "Thor: Love and Thunder"ın Christian Bale Sahneleri Yeniden Çekilyor

    Film, 8 Temmuz 2022'de sinemalarda olacak.

    Önümüzdeki dönemde vizyona girecek Marvel projelerinin en çok merak edilenlerinden biri Taika Waititi'nin yönettiği dördüncü solo Thor filmi Thor: Love and Thunder. Film Chris Hemsworth'ün canlandığı Thor'u bir kez daha beyaz perdeye taşıyacak olmasının yanı sıra Natalie Portman'ın Jane Foster rolü ile Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönüşünü de sağlayacak. 

    Filmde rol alan diğer önemli bir oyuncu ise Christian Bale. Christopher Nolan'ın Batman üçlemesinde rol aldıktan sonra, bir daha süper kahraman filmlerinde rol almak istemediğini belirtmişti ancak Taika Waititi'den ve senaryodan etkilenmesinin ardından filmde rol almayı kabul etti. 

    Thor: Love and Thunder'ın çekimleri tamamlanmıştı. Fakat filmde "Gorr The God Butcher" (Tanrı Kasabı Gorr) karakterini canlandıran Bale'in rol aldığı sahneler için yeniden sete çıkıldı. Geçen hafta başlayan çekimlerin ne kadar süreceği hakkında henüz bir bilgi yok.

    Marvel Stüdyoları'nın başkanı Kevin Feige, yeniden çekimlerin Marvel Sinematik Evreni için vazgeçilmez olduğunu belirterek, bu şekilde filmlerin test gösterimlerinden sonra ihtiyaç olduğu anlaşılan kısımları eklediklerini söyledi. 

    6 Mayıs'ta vizyona girecek olan Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin de birçok sahnesi yeniden çekilmiş, hatta bu çekimlerin Spider-Man: No Way Home'un ardından olması, Tobey Maguire'ın Spider-Man'inin filme dahil edildiği yönünde söylentilere yol açmıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top